Новини

COMINBANK увійшов до ТОП-30 банків з найбільшою адекватністю регулятивного капіталу

Комінбанк, який скоро готується відзначити своє 30-річчя, увійшов до ТОП-30 банків з найбільшою адекватністю регулятивного капіталу.

Тетяна Путінцева, Голова Правління АТ «КОМІНБАНК»

«В грудні наш банк відзначатиме ювілей – 30 років роботи на ринку України. Символічно, що зараз ми входимо до ТОП-30 найбільших банків країни за рівнем активів, а сьогодні також потрапили до ТОП-30 банків з найбільшою адекватністю регулятивного капіталу. Кожен із цих здобутків є свідченням незламності українського народу, заслуженим визнанням праці та зусиль фахівців Комінбанку, а також надпотужної роботи всього фінансового сектору держави у форматі 24/7. Втішно засвідчити, що рівень забезпечення капіталом банківської системи України виріс, як і рівень забезпечення банків ліквідністю. Саме так, кожен на своєму фронті, наближаємо перемогу спільними зусиллями!».

Дослідження стабільності банківського сектору України підготувало інформаційно-аналітичне рейтингове агентство «Стандарт Рейтинг».

За експертними даними, попри війну та реалізацію численних кредитних ризиків, дефіцит капіталу банківській системі України не загрожує. Висновки свідчать про позитив щодо зростання рівня платоспроможності банківської системи в умовах протистояння агресору.

Звіт РА «Стандарт-Рейтинг»

ДОВІДКОВО

АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «КОМІНБАНК» (COMINBANK) — універсальний банк, зареєстрований НБУ 3 грудня 1993 року, свідоцтво про реєстрацію №219. COMINBANK є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Банк очолює рейтинг соціальної відповідальності серед українських банків з недержавною часткою.

Власником істотної участі є Стефан Пол Пінтер — засновник та виконавчий директор приватної інвестиційно-банківської та керуючої компанії GML Capital LLP (Лондон, Велика Британія).

Ольга Степанова

Recent Posts

Людство вперше порушило глобальний колообіг води і наражає планету на кризу

Вперше в історії людство порушило колообіг води на планеті, що загрожує глобальною кризою. Відповідно до…

1 хв. ago

Будівництво міста на Марсі: Маск розкрив головну перепону

Людство зможе почати підкорювати інші планети лише після того, як удосконалить ракетні та космічні технології приблизно в…

5 години ago

Щоб домогтися свого, вони підуть на все: найхитріші знаки зодіаку

Так, іноді хитрість допомагає досягти своєї мети та уникнути купи неприємностей. Однак ці знаки зодіаку…

5 години ago

15-річна американка прочитала книгу Достоєвського і застрелила свою матір

"Ти колись бачила труп?" – такими моторошними словами 14-річна Карлі Грегг зустріла свою подругу після того,…

5 години ago

Модні шапки на осінь, зиму: що буде в тренді 2024-2025

З кожним днем стає все холодніше, зима вже близько, пора вибирати модну шапку. Дизайнери, як…

5 години ago

Повістки в Україні отримують ті, хто мають відстрочку і заброньовані: що робити

Повістки в Україні надсилають зокрема військовозобов’язаним, які мають відстрочку і заброньовані. Адвокат Володимир Кишеня у своєму TikTok розповів,…

5 години ago