Новини

У Microsoft підтвердили, що оновлення Windows 10 заважає роботі USB-принтерів

Через помилку у цих системах показуються дублікати одного принтера. Програми, які посилаються на певний принтер за назвою, не можуть надрукувати документ.Microsoft підтвердила, що оновлення  KB5014666, випущене 28 червня 2022 року, перешкоджає роботі USB-принтерів. Як повідомляють на сайті Neowin, воно некоректно працює для ПК з Windows 10.

Через помилку у цих системах показуються дублікати одного принтера. Програми, які посилаються на певний принтер за назвою, не можуть надрукувати документ.

У компанії  кажуть, що працюють над розв’язання проблеми в майбутньому оновленні. Тим часом користувачі можуть надіслати звіти із відгуками та спробувати тимчасові обхідні шляхи.

Як це зробити:
Відкрийте програму «Налаштування», перейдіть до «Bluetooth і пристрої» та виберіть «Принтери та сканери».
Якщо існує копія інсталяції наявного принтера, наприклад із суфіксом «Копія1», підтвердьте, чи працює друк на цьому принтері. Цей принтер має працювати належним чином.
Якщо необхідно використовувати оригінальний принтер, а не дублікат, клікніть правою кнопкою миші на дублікат принтера, виберіть «Властивості принтера» та виберіть вкладку «Порти». Зверніть увагу на порт, що використовується.
Відкрийте «Властивості принтера» на оригінальному принтері та виберіть вкладку «Порти». Зі списку виберіть параметр порту, який використовується принтером-дублікатом. Якщо цей оригінальний принтер працює нормально, копію принтера можна видалити.

Інші варіанті команда Microsoft детально описала у технічній інструкції на офіційному сайті.

Ольга Степанова

Recent Posts

Назвали декілька сценаріїв кінця диктатора Лукашенка

Самопроголошений правитель Білорусі Олександр Лукашенко ніколи не втрачає можливості показати себе вірним партнером Путіна. Це…

13 хв. ago

Що носити цього літа: 7 трендів на які варто звернути увагу

Щоб не прогадати з вибором одягу на літо 2024, варто розібратися, що ж буде в…

19 хв. ago

Швейцарський саміт миру: Зеленський назвав точні дати

Саміт миру у Швейцарії відбудеться 15-16 червня. На нього мають приїхати представники урядів усіх континентів.…

27 хв. ago

Сотні аварій та десятки смертей сталися через автопілот Tesla: розслідування NHTSA

Національна адміністрація безпеки дорожнього руху США (NHTSA) виявила серйозні проблеми з системами автопілота і повного автономного…

33 хв. ago

В Україні готуватимуть фахівців у галузі штучного інтелекту

На базі Навчально-наукового інституту журналістики КНУ імені Тараса Шевченка разом з американськими партнерами планують відкрити…

33 хв. ago

Ухилянтам готують драконівські штрафи: в Раді планують посилити покарання

Військовозобов’язаних, котрі порушать правила військового обліку чи закон про оборону, мобілізаційну підготовку та мобілізацію, очікує…

37 хв. ago