Новини

«Укрпошта» оголошує випуск нової марки «Зброя Перемоги. Світ з Україною»

«Укрпошта» випустить марки з Patriots, Leopard 2 та Bradleys. Укрпошта оголошує випуск марки «Зброя Перемоги. Світ з Україною». Про це повідомив генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський.

“Новий благодійний поштовий блок (збираємо на дрони), на який ми відкриваємо передзамовлення сьогодні, включає зображення культових Challenger 2, Leopard 2, Patriot, CAESAR та M2 Bradley. Назви, які відтепер знайомі усім. Назви, які з острахом та заздрістю звучать на пропагандистських каналах, бо усі знають, як ця техніка показує себе у бою.Одразу відповім, чому ще немає ATACMS, Storm Shadow, Taurus і т.п. Ракетна серія обов’язково буде, але трохи згодом.

Чесно кажучи, я уявляю, як важко нашим дипломатам отримувати зброю, бо навіть нам отримати всі погодження на цю марку зайняло багато часу. Колись про рівень цих погоджень можна буде написати книгу. Але головне – результат, і тепер вже можна сказати, що марка створена командою Укрпошта, за сприяння Офісу Президента України, Управління стратегічних комунікацій Апарату Головнокомандувача ЗСУ, а також посольств США, Великої Британії, Німеччини та Франції в Україні.

Передзамовити блок та взяти участь у благодійній справі можна прямо зараз:bit.ly/markazbroya.А придбати у відділеннях – з 29 вересня. Де, як і з ким будемо запускати марку я Вам поки не скажу, але то буде круто! А всім гарного переможного тижня!”, – інформує Ігор Смілянський.

Ольга Степанова

Recent Posts

ГУР атакували базу РФ в Сирії, де виготовляли і тестували ударні БПЛА: деталі (відео)

Спецпризначенці Головного управління розвідки Міноборони провели спецоперацію в Сирії. Вони атакували російську базу поблизу міста…

4 хв. ago

ЗС РФ б’ють по логістиці, ЗСУ розпочали другу фазу прориву, — оглядач

Підрозділи ЗСУ готуються до нової фази прориву в Курській області, яка полягатиме у відповіді на контратаки…

12 хв. ago

Війна не завада: у чотирьох нардепів знайшли нове елітне житло (розслідування)

Попри війну та загальне падіння якості життя в Україні, політики продовжують примножувати свій стан. Наприклад,…

14 хв. ago

Податки піднімуть знову: кого “вдарить” новий законопроєкт

В Україні планують підвищити податки на працю та підприємництво. Однак економіст Олексій Кущ вважає, що…

22 хв. ago

Нові сюрпризи для ухилянтів: яке покарання вигадали у ТЦК

Представник комітету Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності Олександр Бакумов прокоментував зміни до законопроєкту щодо…

30 хв. ago

Коли будуть перші заморозки в Україні: синоптики розказали, коли очікувати похолодання

В Україну наближається потужний антициклон з півночі, що принесе суху та малохмарну погоду на початку…

37 хв. ago