Новини

«Укрзалізниця» змінить рух низки популярних рейсів до ЄС

«Укрзалізниця» обмежить рух кількох міжнародних рейсів через незаплановані завчасно дорожні роботи в Угорщині на залізниці між Будапештом та Віднем. Про це повідомила пресслужба перевізника.

«Маршрут безпересадкових вагонів №431, 432 Київ – Відень – Київ та №430 Відень – Чоп – Відень буде обмежений до станції Будапешт-Келеті без курсування між Будапештом та Віднем», – йдеться в повідомленні.

Зміни будуть чинні з 27 жовтня до 17 листопада відправленням з Відня (з 26.10 по 17.11 для вагону №430 Відень – Чоп) та з 26 жовтня до 16 листопада відправленням із Києва (з 27.10 по 18.11 для вагону №430 Чоп – Відень). Однак натомість угорські залізничники спростили пересадку для доїзду до Відня безпересадковими вагонами Київ – Відень – Київ та Відень – Чоп – Відень під час незапланованих колійних робіт.

У напрямку до Відня:

після прибуття на станцію Сольнок о 06:52 ранку вам необхідно пересісти на спеціально виділений автобус, який відправиться о 07:05 та довезе усіх пасажирів до станції Татабанія;на станцію Татабанія ви прибудете о 09:30 під відправлення поїзда 140 о 10:26 до Відня, куди він прибуде о 12:21.«Проїзд в автобусі та поїзді безкоштовний за наявності квитків до Відня. Якщо ж у вас квиток у вагон №430 Чоп – Відень, ви можете безкоштовно скористатися іншими сидячими вагонами у поїздах Чоп – Захонь та Захонь – Будапешт, з якими й мав їхати ваш вагон №430, а далі скористатися інструкцією вище», – додає пресслужба. 

У напрямку з Відня:

на станції Відень сідайте на поїзд 149 (відправлення 16:42), з яким й повинні були їхати безпересадкові вагони до Києва та прямуйте до станції Татабанія (яка через колійні роботи буде кінцевою), прибуття о 18:29;після прибуття на станцію Татабанія пересідайте на спеціально виділений для пасажирів автобус до станції Сольнок, який відправиться о 18:40 та прибуде на ст. Сольнок о 20:50, де ви зможете здійснити пересадку на поїзд Будапешт – Захонь із безпересадковими вагонами до Києва. Відправлення поїзда о 21:04, але у випадку запізнень поїзд чекатиме на автобус.«Проїзд в автобусі та поїзді безкоштовний за наявності квитків з Відня. Якщо ж у вас квиток у вагон №430 Відень – Чоп, ви можете безкоштовно скористатися цією інструкцією, а у поїздах Будапешт – Захонь та від Захонь – Чоп скористатися іншими сидячими вагонами», – пояснює «Укрзалізниця».

Стоянка автобусів – на площах перед вокзалами.

Ольга Степанова

Recent Posts

Як стилізувати светр: 5 нестандартних образів для осені

Осінь — пора, коли стильні багатошарові луки стають основою гардеробу. Це час, коли можна поєднувати…

7 хв. ago

Майже 25% українських біженців не бачать себе в Україні після війни: опитування

Українські біженці у Європі роблять складний вибір: повертатися додому чи залишатися на новому місці. Опитування,…

18 хв. ago

Десятки квартир і дорогі авто: стало відомо про розкішне життя лікарів Вінницької МСЕК

Корупційні скандали у медико-соціальній експертизі не обмежуються лише Хмельниччиною. Журналісти видання OBOZ.UA виявили значні статки…

25 хв. ago

НАТО порівняли з феміністками, які не знають, що робити далі

НАТО, яке колись було символом сили та єдності, сьогодні більше схоже на організацію, що заблукала…

33 хв. ago

Стало відомо, коли Україна востаннє переведе годинники на зимовий час у 2024 році

27 жовтня 2024 року стане історичною датою для всіх українців. Це буде останній раз, коли…

1 годину ago

Яйця можуть зникнути з полиць супермаркетів Європи через нові стандарти

З березня 2025 року торговельна мережа Lidl Lietuva оголосила про радикальні зміни у своєму асортименті:…

1 годину ago