Новини

В Україні з’явився бюджетний електромобіль за ціною менше ніж $20 000

В Україну привезли новий електромобіль Сentro. Невеликий комерційний фургон Logistar 100 показали на виставці “КомунТех-2023”. Про це повідомляє видання “Автоцентр”.

Запас ходу електрокара становить 120 км Фото: autocentre.uaНовий Сentro Logistar 100 — компактний електрокар завдовжки 3664 мм, завширшки 1610 мм і заввишки 1689 мм. У нього стриманий дизайн з коротким капотом, великими фарами і ліхтарями в стійках даху. Вантажопідйомність фургона становить 600 кг, а об’єм його вантажного відсіку — 2 куб. м.

Оснащення включає камеру заднього виду з тачскріном Фото: autocentre.uaУ салоні у Сentro Logistar 100 звичайні циферблати приладів, але є сенсорний дисплей. Комплектація включає безключовий доступ, кондиціонер, камеру заднього виду і контроль тиску в шинах. Купити електромобіль можна за ціною від 650 тис. гривень ($17 750).

Електрокар Сentro Logistar 100 оснащений мотором потужністю 34 к. с. і з обертовим моментом у 90 Н∙м. Він здатний розвинути швидкість до 90 км/год.

Вантажопідйомність фургона становить 600 кг Фото: autocentre.uaКитайський фургон отримав літій-залізо-фосфатну батарею ємністю 16 кВт∙год. Заявлений запас ходу становить 120 км. Зарядка електромобіля від домашньої електромережі займає 5 годин.

Ольга Степанова

Recent Posts

Платять за комуналку та хліб: мати бере з малолітніх дітей гроші за оренду

Міллі, багатодітна мати, яка активно веде свою сторінку у TikTok, вирішила навчати своїх дітей фінансовій…

2 години ago

Будуть серйозні проблеми: юрист пояснив що буде з ухилянтами після в’язниці

В Україні в судовій практиці вже є випадки, коли ухилянтам за свідомий вибір не мобілізуватися…

2 години ago

На висоті 9000 метрів: пасажир під час турбулентності намагався вкрасти літак

Йти до своєї мрії – без сумніву, прекрасно. Однак потрібно розуміти, коли не час й…

2 години ago

Не зобов’яжуть мобілізуватися: категорії, які не забере ТЦК

Внесення змін до мобілізаційного законодавства України кардинально змінює правила призову для осіб з інвалідністю. Зокрема,…

2 години ago

Аргентина закликала міжнародний суд видати ордер на арешт президента Венесуели

Аргентина звернулася до Міжнародного кримінального суду з проханням видати ордер на арешт президента Венесуели Ніколаса Мадуро на тлі…

2 години ago

“Нісенітниця”: Шольц розніс бюрократів, які блокують працевлаштування біженців з України

Німецька бюрократія стоїть на заваді працевлаштуванню сотень тисяч українських біженців, які мають затребуваний на німецькому…

2 години ago