Новини

У Рівному чоловік спробував скласти іспит з водіння замість сусіда

У Рівному чоловік намагався скласти практичний іспит з водіння замість свого сусіда.Про це розповіли у Сервісному центрі МВС в Рівненській області.

До сервісного центру МВС Рівного звернувся мешканець одного із сіл Рівненського району, аби здати практичний іспит з водіння.

Він надав всі необхідні документи: паспорт громадянина України, ідентифікаційний код, медичну довідку. Та от замість своїх чоловік узяв сусідські документи. На таку авантюру він наважився через “благі наміри” – виручити знайомого і допомогти товаришеві отримати посвідчення водія.

Адміністратори Сервісного центру відразу викрили обдурювача, глянувши лише на фото в паспорті.

“Й хоча чоловік намагався довести, що за 8 років трохи змінився на обличчі та й світлина вже давня, проте все ж довелося спілкуватися з поліцією”, – йдеться в повідомленні.

У коментарі “Суспільному” речниця Сервісного центру МВС в області зауважила, що від 2019 року це перший такий випадок у сервісних центрах МВС в області, коли громадянин прийшов складати практичний іспит з водіння замість іншого.

“Якщо подивитися на паспорт, видно, що людина не схожа. Коли його перепитали, який ваш рік народження, то він навіть правильно рік не сказав. Були випадки, що приходили з підробленими медичними довідками, з підробленими водійськими посвідченнями та хотіли замінити на новий зразок. Такі випадки були, а це – вперше. Якщо такі факти виявляємо, то одразу викликаємо поліцію”, – зазначила вона.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

44 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

46 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

47 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

57 хв. ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

59 хв. ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

1 годину ago