Новини

Речник СБУ Дехтяренко одружився з відомою телеведучою

32-річний керівник пресслужби СБУ Артем Дехтяренко одружився з ведучою 24 каналу Анастасією Норіциною. Про це Дехтяренко повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Речник СБУ поділився фотографіями з розпису. Артем на церемонії був одягнутий у військову форму, а Анастасія в сукню-вишиванку.

Артем на церемонії був одягнутий у військову форму, а Анастасія у сукню-вишиванку32-річний керівник пресслужби СБУ Артем Дехтяренко одружився з ведучою 24 каналу Анастасією НоріциноюВесілля відбулося у День народження АнастасіїРозписувалася пара у Міністерстві юстиції, а весілля відбулося у День народження Анастасії.

«До цієї миті я шукав тебе все життя, щоб бути поруч з тобою решту свого життя. Разом за будь-яких обставин! І у час війни, і в день нашої Перемоги!» – написав Дехтяренко.

На фото разом з молодятами позував й очільник Мін’юсту Денис МалюськаАртем Дехтяренко – один з офіційних спікерів української влади під час війни. Він є керівником пресслужби Служби безпеки України і, враховуючи максимальну непублічність керівництва цього органу, фактично є його обличчям.

Дехтяренко – універсальний солдат. Він – колишній журналіст. Після роботи в ЗМІ він працював в пресслужбі Секретаріату Кабміну, офісі колишнього прем’єра Володимира Гройсмана, потім PR-менеджером у Міністерстві соціальної політики, був речником Міністерства охорони здоров’я в найбільш складний «ковідний» період. Наразі доля закинула його до спецслужби.

Нагадаємо, Дехтяренко запевнював суспільство, що наявність каблучки на руці – «просто звичка».

«Це просто каблучка, яку я ношу доволі давно і просто звик до неї. Поки що мої серце і розум зайняті одним – роботою на перемогу України. Концентруємо усі зусилля на цьому».

Раніше інтернет-видання почали зараховувати Артема Дехтяренка разом з Олексієм Арестовичем, Віталієм Кімом до числа секс-символів влади. Тоді ж речник СБУ запевняв, що не звертає на це увагу.

Ольга Степанова

Recent Posts

У YouTube з’явилася кнопка “Хайп”

Головний відеохостинг планети YouTube почав розгортати нову функцію для користувачів. Ця опція пропонує глядачеві зайняти…

7 хв. ago

До 80 тисяч гривень на дім: кияни можуть отримати безкоштовні генератори

Київська міська влада запровадила програму часткової компенсації вартості генераторів та сонячних батарей для багатоквартирних будинків.…

15 хв. ago

У небі залишаться тільки супутники Ілона Маска: Starlink відріже Землю від решти Всесвіту

Учені з Нідерландів стверджують, що радіохвилі від зростаючої мережі супутників Ілона Маска можуть назавжди закрити…

2 години ago

Швейцарія може запровадити платіжні картки для біженців

Парламент Швейцарії підтримав створення платіжної системи для прохачів притулку на основі спеціальних дебетових карток. Йдеться…

2 години ago

Механік назвав “ахіллесову п’яту” французьких автомобілів: чому краще про них забути

Існує серйозна проблема, з якою люди стикаються знову і знову, коли купують французькі автомобілі, пише Express, поділившись…

2 години ago

Ненависть зашкалює: у Львові ТЦКашники ногами мобілізували перехожого

Скандали з представниками ТЦК виникають у різних куточках України. Однак саме на Західній Україні вони "найяскравіші" і…

2 години ago