Новини

Мінцифра запускає оновлену платформу Дія.Освіта

Мінцифра запускає оновлену платформу Дія.Освіта: долучайтеся до презентації.Міністерство цифрової трансформації запускає оновлений проєкт Дія.Освіта — національну едьютейнмент-платформу актуальних знань та навичок, де можна безоплатно навчатися в інноваційному й інклюзивному форматі. Це перший у світі проєкт такого масштабу. Офіційна презентація оновленої платформи відбудеться в онлайн-форматі 17 травня о 15:00, інформує Мінцифри.

З початку повномасштабного вторгнення чимало людей втратили роботу — бойові дії тривають там, де раніше були зайняті щонайменше 10 млн працівників. Дія.Освіта — це можливість, зокрема, для внутрішніх переселенців та решти охочих зробити перший крок до нових навичок та нової професії.

Платформа є наступним етапом еволюції проєкту Дія.Цифрова освіта, який стартував у 2020-му і був зосереджений на цифрових навичках та цифровій грамотності. Тепер Дія.Освіта масштабується: разом з провідними компаніями та експертами ми створили понад 50 нових освітніх серіалів та 50 симуляторів про різні професії, а також додали англомовну адаптацію платформи. У день запуску Дія.Освіта платформу презентують:

Михайло Федоров, Віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій — Міністр цифрової трансформаціїКаран Бхатія, віцепрезидент Google з питань міжнародних справ та суспільної політики (онлайн)Валерія Іонан, заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграціїВіктор Лях, президент Фонду «Східна Європа»Мікко Гроенберг, в.о. Керівника операційного департаменту КМЄС в УкраїніПол Ґьорні, Засновник і CEO BecomingX (онлайн)Юрій Баланюк, Голова національного агентства кваліфікаційКрім цього, відбудуться дві дискусійні панелі за участі партнерів освітніх серіалів: про потреби роботодавців (Socar, Silpo, balbek bureau, МХП) та про ринок праці (Jooble, Work.ua, Robota.ua).

Зареєструватися на онлайн-трансляцію можна на лендингу події: https://bit.ly/42qkDJT

Акредитація для журналістів для участі у події офлайн обов’язкова. Отримати її можна за посиланням: https://bit.ly/3VW15KN. Національна платформа Дія.Освіта оновлена з ініціативи Міністерства цифрової трансформації за підтримки Google.org та Фонду Східна Європа.

Ольга Степанова

Recent Posts

Які криптовалюти найчастіше використовують злочинці: дослідження

Раніше більшість злочинців використовували біткоїн для розрахунків. Натомість останні кілька років перейшли на стейблкоїни. Це…

4 хв. ago

В Україні співробітникам ТЦК дозволили оглядати автомобілі

У Хмельницькій області співробітникам Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки на період дії режиму воєнного стану…

6 хв. ago

Одне попелище та руїни: як виглядає сьогодні Вовчанськ, звідки продовжують евакуювати людей

У Харківській області, де армія РФ намагається наступати, триває евакуація жителів із Вовчанської громади. Саме місто…

8 хв. ago

“Буде так або ніяк“: війна в Україні може бути закінчена на умовах Китаю, а не Росії

Війна в Україні може бути закінчена не на умовах України. Однак і не на тих…

12 хв. ago

В Україні підвищили зарплати депутатам Верховної Ради: названо нові суми

2024 року доходи депутатів Верховної Ради змінилися. Їхня заробітна плата зросла. Стало відомо, які оклади…

17 хв. ago

Не продати, не переписати, не вивезти: у законі про мобілізацію запровадили жорсткі обмеження для власників авто

В Україні 18 травня набув чинності новий закон про мобілізацію. У зв’язку з цим автомобілі,…

32 хв. ago