Новини

СК «Експрес Страхування» відкрила новий офіс у місті Кропивницький

9 жовтня 2023 року за адресою Пашутинська, 31 розпочало  роботу представництво компанії «Експрес Страхування»,що спеціалізується на автострахуванні та входить до Корпорації УкрАВТО. В новому концептуальному офісі клієнти зможуть отримати широкий спектр страхових продуктів та послуг.

СК «Експрес Страхування» пропонує водіям максимально зручний сервіс, тому що має налагоджені партнерські зв’язки з найбільшою в країні мережею офіційних СТО. Клієнти отримують персональне супроводження – від моменту укладання договору страхування до оперативної виплати відшкодування та якісного ремонту автомобіля на офіційному СТО на всій території України. При виникненні страхового випадку, з автовласником працює персональний аварійний комісар, який супроводжує справу від звернення до кол-центру до повного відновлення авто.

В компанії «Експрес Страхування» пояснюють, що відкриття «фізичних» офісів є частиною стратегії розвитку компанії, націленої на розширення географії її присутності в Україні. Бо, попри цифровізацію нашого життя, люди, все ж, віддають перевагу живому спілкуванню. Концептуально новий офіс у Кропивницькому першим отримав погодження від регулятора – НБУ. Але в планах компанії – відкриття подібних представництв ще в декількох містах України, серед яких Запоріжжя, Тернопіль тощо. 

«Ми прекрасно розуміємо, що багатьом клієнтам хочеться особисто відчути сервіс страхової, хочеться довірливого людського спілкування, і ніякий чат-бот цього не замінить. Тож ми готові з радістю надати їм таку можливість», – пояснює Тетяна Щучьєва.

СК «Експрес Страхування» заснована в 2008 році. На сьогодні клієнтська база складає понад  50 тисяч договорів та зросла майже вдвічі порівняно з 2022 роком, а її штат налічує 175 висококваліфікованих спеціалістів. Оформити поліс можна в більш ніж 50 представництвах по всій Україні.

«Ми хочемо бути якомога ближче до своїх клієнтів – особливо в важкі часи, в які нам доводиться жити й працювати, – підкреслює Тетяна Щучьєва. Ми бачимо свою місію в тому, щоб професійно робите те, що ми вміємо – щиро, віддано, з симпатією та любов’ю до клієнтів. Для нас відкриття нових представництв саме зараз, під час повномасштабного вторгнення – це інвестиція у майбутнє і безперечна віра в близьку Перемогу, яку ми обов’язково виборемо!»

СК «Експрес Страхування» входить у число найбільш капіталізованих на страховому ринку та 6 років поспіль міцно утримує лідерські позиції в ТОП-10 рейтингу впливового на страховому ринку України журналу Insurance TOP за обсягом страхових премій з КАСКО.

Із квітня 2012 року СК «Експрес Страхування» є асоційованим членом Моторного транспортного страхового бюро України. За підсумками І кварталу 2023 року Компанія здобула найвищі («зелені») оцінки з ОСЦПВ («автоцивілки») за кожним із трьох ключових показників рейтингу МТСБУ: загальної оцінки діяльності, якості врегулювання збитків та рівня скарг від потерпілих і страхувальників.

Ольга Степанова

Recent Posts

Військовий ЗСУ заявив, що необхідно мобілізувати держслужбовців: чому це важливо

Підполковник Павло Кишкар, старший офіцер командування сухопутних військ ЗСУ, вважає, що держслужбовці України також повинні…

5 хв. ago

Вони – майбутні королі: три європейські принци, які мають зійти на трон

Вони були народжені спадкоємцями престолу і виховуються відповідно до всіх королівських правил. Кожному з них…

21 хв. ago

Секретні документи вказують, що Навального могли отруїти, – The Insider

Журналісти отримали доступ до "сотень" документів, пов'язаних зі смертю російського опозиціонера Олексія Навального. Серед них…

35 хв. ago

Які повноваження мають ТЦК під час мобілізації: відповідь адвоката

Територіальні центри комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) мають чимало повноважень, при цьому потенційні призовники…

48 хв. ago

Хрусткі курячі ніжки як на грилі: рецепт у духовці від Євгена Клопотенка (відео)

Курятина - чудове доповнення до будь-якого гарніру. Вона пасує до салатів, круп чи пасти, однак…

57 хв. ago

Пенсії 2025: нові правила та несподівані зміни для переселенців

Уряд України планує внести суттєві зміни до пенсійної системи в рамках проєкту бюджету на 2025…

1 годину ago