Новини

У Київ Цифровий з’явилася нова важлива послуга

Застосунок Київ Цифровий додав сервіс для оплати комунальних послуг у столиці.Керівник цифрової трансформації та заступник голови КМДА Петро Оленич повідомив, що у міському застосунку Київ Цифровий додали можливість отримувати рахунки за комунальні послуги, оплачувати їх та зберігати квитанції оплат одразу в особистому профілі, інформує Офіційний портал Києва.

«Ви просили – ми зробили. У Цифровому тепер можна оплачувати комунальні послуги. Все зручно і просто. Користуйтесь і зберігайте свій час!» – написав у своєму Telegram-каналі Петро Оленич.

За словами директора Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій Олега Половинка, фахівці прагнуть розвинути екосистему цифрових сервісів із єдиним вікном доступу, щоб містяни могли заощаджувати час і користуватись необхідними онлайн-сервісами в застосунку Київ Цифровий. Саме завдяки зворотному зв’язку від користувачів додано можливість оплачувати комунальні послуги одразу в застосунку, там же зберігати квитанції і подавати показники лічильників.

«А ще взяли приклад із комунальників міста й навели лад у Цифровому: полагодили роботу застосунку на iPhone 6s і старіших моделях, прибрали «сміття» з екранів та набрали обертів, щоб стати ближчими до швидкості світла», – йдеться у пості команди Київ Цифровий, яка розповіла про реліз оновлення.

Оновлення застосунку Київ Цифровий уже доступне до скачування. Для цього слід завантажити оновлену версію Цифрового в App Store і Google Play.

Ольга Степанова

Recent Posts

Батьківство не врятує від мобілізації: багатодітним українцям встановили нові вимоги

Згідно з українським законодавством, багатодітні батьки мають право на відстрочку від мобілізації в умовах особливого…

1 хв. ago

Чергове королівське розлучення? Меган Маркл відмовилася їхати до Британії до родини принца Гаррі

Герцогу та герцогині Сассекським запропонували святкову оливкову гілку, щоб вони приєдналися до Чарльза Спенсера на…

9 хв. ago

Пентагон підтримує передання Україні крилатих ракет JASSM і мережі Link 16, — CNN

Командувач збройними силами США в Європі генерал Кріс Каволі склав список систем озброєнь, які можуть…

21 хв. ago

На отримувачів субсидій чекають жорсткі перевірки: можуть позбавити допомоги

На одержувачів житлових субсидій очікують перевірки у 2025 році, за результатами яких частина громадян може…

30 хв. ago

Майже неможливий подвиг: серійним зломщикам дали Нобелівську премію з хімії

Нобелівську премію 2024 року з хімії присуджено тріо вчених, які використовували штучний інтелект, щоб "зламати код" майже всіх відомих білків –…

38 хв. ago

Затримано Гнезділова: військовослужбовець нещодавно публічно заявив про СЗЧ

Затримано військовослужбовця 56 окремої мотопіхотної бригади, який самовільно залишив військову частину і повідомив про це через соціальні…

45 хв. ago