Новини

Україну накриють дощі: де очікувати негоду

Наталка Діденко розповіла про погоду на 8-го червня.Відома синопткиня Наталка Діденко повідомляє, що 8-го червня короткочасні дощі, місцями з грозами, пройдуть в західних областях, північних, на Вінниччині, Черкащині та Харківщині.

“На заході місцями ймовірні зливи та шквалисте посилення вітру. На решті території України опадів не передбачається. Вітер передбачається з північного сходу, помірний, при грозах поривчастий. Температура повітря розділиться. На заході та півночі очікується свіжа погода, +19+24 градуси, на решті території +24+27 градусів, на Херсонщині, Миколаївщині, Одещині та в Криму +25+28 градусів.

У Києві 8-го червня місцями короткочасний дощ, гроза. Трохи посвіжіє у столиці, впродовж дня температура повітря завтра становитиме +21+23 градуси.

9-10 червня температура повітря відновиться до теперішніх меж. 11-12 червня – тимчасово похолоднішає, побільшає дощів. Погода – різноманітна, складнувата, бо мінятиметься атмосферний тиск, температура повітря, вологість”, – розповідає Наталка Діденко.

В Українському гідрометеорологічному центрі розповіли, що в Україні очікується мінлива хмарність. У західних, місцями в північних, Вінницькій, Черкаській та Полтавській областях короткочасні дощі, подекуди з грозами, на решті території без опадів.

“Вітер переважно північно-східний, 5-10 м/с, вдень у західних областях місцями пориви 15-18 м/с.Температура вночі 12-17°; вдень 23-28°, на заході та півночі країни 19-24°; на високогір’ї Карпат вночі 7-12°, вдень 13-18°”, – інформує Укргідрометцентр.

Ольга Степанова

Recent Posts

Вручатимуть не лише повістки: ТЦК будуть надсилати чоловікам ще один документ

З 18 травня в Україні набув чинності новий закон про мобілізацію. Тепер, крім повісток військовозобов’язаним, можуть…

6 години ago

Чому ми прокидаємося ночами: що говорять про це лікарі і як упоратися з проблемою

Сон - це не тільки приємне проведення часу, але і невід'ємна частина здорового способу життя.…

6 години ago

Чорна елегантність: Річард Гір із молодою дружиною у вишуканих вбраннях відвідали червону доріжку

На Каннському кінофестивалі зібралися вершки суспільства, де зірки кіно, моди та культури не пропустили можливість…

6 години ago

Винен страх: прем’єр-міністр Естонії пояснила, чому союзники надають Україні мало зброї

Партнери України надають Збройним силам недостатньо зброї через страх, який майстерно використовує російський диктатор Володимир Путін. При…

6 години ago

Закон про мобілізацію вже б’є по економіці: далекобійники перекрили трасу Київ-Одеса

Дальнобійники заблокували трасу Київ-Одеса на знак протесту проти нових правил перетину кордону. З 18 травня інспектори Державної…

6 години ago

Не лише без світла: з понеділка розпочнуться відключення газу – які графіки

Наступного тижня мешканцям Київської області доведеться тимчасово забути про газове опалення та кухонні плити. Причиною є необхідність…

6 години ago