Categories: Новини

Не лише надійні: топ-4 доступних вживаних авто з крутими функціями

Купівля вживаного авто – це чудовий спосіб зекономити. Однак до цього потрібно підходити з великою відповідальністю, адже деякі моделі можуть вимагати чимало коштів на свій ремонт.

На щастя, є транспортні засоби, які вже неодноразово доводили свою надійність та й досі вражають потужністю. Про них розповів власник найдавнішого дилерського центру Ford в Америці Кріс Каллавей.

Chevrolet Corvette Generation C5

Chevrolet Corvette Generation C5, що випускався з 1997 по 2004 рік й досі є одним із найкращих на ринку вживаних спортивних автомобілів з погляду зовнішнього вигляду та продуктивності.

Модель має потужний двигун з алюмінієвим блоком потужністю понад 345 кінських сил. В середньому її можна придбати з ціною від 15 до 25 тисяч доларів.

Також Каллавей рекомендує розглянути попередній і більш доступний C4 1984-1996 років. В ньому не так багато потужності, але він також має стильний зовнішній вигляд та коштує від 8 до 15 тисяч доларів.

Перше покоління Mazda Miata

Цей автомобіль не може похвалитися великою кількістю кінських сил та й його дизайн не усім до вподоби. Але є одне але, яке робить його вартим купівлі. Автомобіль чудово керується, тому сидіти за кермом одне задоволення.

Перше покоління випускалося до 1997 року, і незалежно від того, який модельний рік ви виберете, ви гарантовано будете вражені. Додатковим бонусом є те, що всі вони кабріолети та коштують всього від 3 до 10 тисяч доларів.

Nissan 350Z

Nissan 350Z — ще один недооцінений автомобіль, про який багато людей забувають. Він має пристойну потужність і справді елегантний вигляд.

Nissan продавав 350Z у двох поколіннях між 2002 та 2008 роками. Ви можете придбати один із них у середньому стані за ціною від 8 до 12 тисяч доларів.

2009-2014 Cadillac CTS-V

Цей автомобіль коштує дорожче, ніж попередні, а саме від 25 до 35 тисяч доларів. Однак за ці гроші ви отримаєте найкращу потужність серед бюджетних вживаних моделей.

Cadillac CTS-V випускалися у дводверних купе, чотирьохдверних купе та чотиридверних універсалах. Усі вони були оснащені двигуном потужністю 556 кінських сил і чудовою підвіскою.

Ольга Степанова

Recent Posts

“Вирішуємо наше майбутнє”: Джилл Байден прокоментувала дебати чоловіка

Каденція Джо Байдена добігає кінця. Восени 2024 року стане відомо, чи оберуть його на другий…

7 хв. ago

Після введення шестиденного робочого тижня у Греції розпочалися протести

У Греції набули чинності законодавчі зміни, які формально запроваджують шестиденний робочий тиждень. Вони вже викликали…

12 хв. ago

В Німеччині чоловік на вулиці знайшов приголомшливу суму грошей: що він з ними зробив

У Німеччині чоловік знайшов на вулиці практично 16,5 тисяч євро. Громадянин звернувся до поліції та повернув їх власнику.…

18 хв. ago

Щоб перемогти у війні, Україна має мобілізувати 500 тисяч осіб, — Дикий

Щоб почати перемагати у війні, Україні потрібно мобілізувати 500 тисяч осіб. Про це розповів ветеран…

23 хв. ago

Росіяни проникають у тил ЗСУ через підземні тунелі — Newsweek

Російські окупанти риють підземні тунелі, щоб проникнути за лінію фронту в Україні та атакувати позиції ЗСУ…

1 годину ago

Піхота пройшла 1 км: ЗС РФ перерізали одну з доріг під Покровськом, — Bild (карта)

Підрозділи ЗС РФ зуміли просунутись вперед на Покровському напрямку, діставшись до однієї з другорядних доріг в…

1 годину ago