Categories: Новини

Страх і ненависть на Солом’янці: нетверезий киянин жбурляв сокирою та ножами у копів

Курйозний випадок стався ввечері 17 квітня у Солом’янському районі Києва. Нетвереза киянка випала на дашок першого поверху з власного вікна – а коли рятувальники з ДСНС та поліція почали порятунок панянки, її чоловік почав атакувати службовців. З вікна полетіли дивовижні предмети, в хід пішли навіть сокира та ножі з кухні.

Про чудернацький виклик розповіли у поліції Києва. Правоохоронців викликали 17 квітня ввечері до однієї з багатоповерхівок Солом’янського району, де жінка нібито випала з вікна 3 поверху на дашок магазину, що розташований на 1 поверсі. На місці поліціянти дійсно побачили панянку, що лежала на карнизі першого поверху.

Черговий спрямував до будівлі медиків та співробітників ДСНС. Оперативники опитали свідків: виявилося, що нетвереза пані спочатку сиділа на підвіконні, а потім, що логічно, – не втрималася і впала долі на дашок 1 поверху.

“Коли медики та рятувальники намагалися дістатися до неї, щоб надати допомогу, у тому ж вікні з’явився чоловік та почав кидатися в них ножами, сокирою та іншими речами. Внаслідок його дій було пошкоджено проїжджаючий автомобіль та карету швидкої допомоги”, – розповіли у поліції Києва.

Повідомляється, що 37-річного киянина затримали прямо в його оселі. Медики дісталися до потерпілої та евакуювали її до медзакладу. В неї діагностували черепно-мозкову травму, а також ушкодження живота й грудної клітини. А от чоловікові “світить” принаймні підозра за хуліганство.

Ольга Степанова

Recent Posts

Спортсмен уклав контракт зі своєю дівчиною про обов’язковий інтим при кожній зустрічі

Модель Джессіка Гойкочеа, яка з 2021 року зустрічається з колишньою зіркою футбольного клубу "Барселона" Марком…

3 години ago

Тайсона Ф’юрі захейтили у Великій Британії після поразки Усику

Британський боксер Тайсон Ф'юрі програв бій Олександру Усику за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій…

3 години ago

Посилення мобілізації: на сайтах пошуку роботи з’явились вакансії з бронюванням

У сервісі пошуку роботи Work.ua зʼявився окремий розділ, а також фільтр з вакансіями, у яких…

4 години ago

Штраф за непоновлення даних у ТЦК: скільки доведеться сплатити українцю

18 травня набув чинності новий закон про мобілізацію, в результаті чого всі військовозобовʼязані громадяни повинні оновити…

4 години ago

У Житомирі дві дівчинки вкоротили собі віку, зістрибнувши з багатоповерхівки

У вівторок, 21 травня, у Житомирі двоє дівчаток-підлітків зістрибнули з багатоповерхівки й загинули. Поліція вивчає обставини…

4 години ago

Відключення світла триватимуть місяцями: в “Укренерго” повідомили погані новини

В "Укренерго" попередили, що відключення світла у населення буде тривати й надалі через значний дефіцит електроенергії, який…

4 години ago