Categories: Новини

Корисні поради: що робити, якщо екран телефону почав мерехтіти

З цією проблемою стикаються багато користувачів смартфонів, тому важливо заздалегідь знати, як усунути мерехтіння і чи можна з цим розібратися самостійно без звернення до сервісу.

Неправильно працюючий екран телефону може викликати не тільки втрату заряду батареї, але й інші незручності, наприклад, мерехтіння, яке заважає зосередитись, пише main.politeka.net.

Портал Makeuseof пропонує кілька способів, які можна спробувати перед зверненням до фахівця. Якщо проблему не вдалося вирішити самостійно, краще звернутися за допомогою до професіонала.

Перезавантаження телефону: Якщо екран глючить, спробуйте перезавантажити пристрій, щоб закрити всі служби та процеси. Якщо перезавантаження допомогло, перевірте останні встановлені програми.

Повне скидання: Цей радикальний крок відправить телефон до заводських налаштувань і очистить кеш. Перед скиданням рекомендується зробити резервну копію даних, щоб уникнути втрати інформації. Для Android перейдіть до розділу “Параметри” -> “Система” -> “Додатково” -> “Параметри скидання” та виберіть скидання налаштувань телефону. Для iOS перейдіть до “Налаштування” -> “Основні” -> “Перенесення або скидання iPhone” і натисніть “Видалити весь вміст та налаштування”.

Завантаження в безпечному режимі для Android: Це дозволяє використовувати пристрій без сторонніх програм. Якщо екран перестає блимати в безпечному режимі, проблема, можливо, пов’язана з якоюсь програмою. Щоб увімкнути безпечний режим, утримуйте кнопку живлення на увімкненому пристрої, а потім торкніться кнопки “Вимкнути” і утримуйте її, доки не з’явиться опція “Перезавантажити в безпечному режимі”. Натисніть “OK”.

Вимкніть автояскравість (адаптивну яскравість): Некоректна робота обладнання може викликати мерехтіння під час використання цієї установки. Вимкнути її можна в меню “Параметри” -> “Екран”.

Перевірте наявність оновлень: Для Android перейдіть в “Параметри” -> “Система” -> “Оновлення системи”. Для iOS виберіть “Параметри” -> “Основні” -> “Оновлення ПЗ”.

Лисенко Катерина

Recent Posts

Як Україні перемогти РФ: дали дієвий “рецепт”

Повномасштабна війна в Україні проти російських окупантів триває, і за правильної підтримки з боку партнерів українська держава…

8 хв. ago

Стан принцеси Кейт Мідлтон погіршився, – ЗМІ

Принцеса Кейт Міддлтон раніше перестала з'являтися в громадськості, а через деякий час особисто повідомила, що проходить курс…

15 хв. ago

Податок на народжуваність: скандальний законопроєкт відкликали через суспільне обурення

Народний депутат Сергій Гривко відкликав свій законопроєкт 11264, яким пропонувалося запровадити «демографічний збір».

28 хв. ago

У Польщі заарештували диверсантів, які працювали на спецслужби Росії

У Польщі заарештували дев'ятьох людей за підозрою в диверсіях на замовлення російських спецслужб, заявив прем'єр-міністр…

30 хв. ago

G7 підтримала план США з метою захисту від Трампа – FT

Союзники Вашингтона по "Великій сімці" з ентузіазмом ставляться до плану США виділити десятки мільярдів доларів…

39 хв. ago

До Києва з несподіваним візитом прибула глава МЗС Німеччини Анналена Бербок

Сьогодні, 21 травня, до Києва з неанонсованим візитом прибула голова Міністерства закордонних справ (МЗС) Німеччини Анналена…

53 хв. ago