Categories: Новини

Згаслий погляд: як пройшов перший вихід Кейт Міддлтон після операції

Незважаючи на появу Кейт на Trooping the Colour, яка потішила шанувальників Віндзорів, судячи із зовнішнього стану принцеси, справи йдуть не дуже добре.

Сьогодні принцеса Уельська перервала мовчання, з’явившись на одному з найбільш знаменних заходів для Великої Британії – Trooping the Colour, другому дні народженні короля Карла. Поки радісні шанувальники Кейт святкували її перший з січня цього року вихід у світ, експерти з БКС уважніше розглянули знімки, де, здається, Кетрін не має такого ж радісного вигляду, як її фанати.

Незважаючи на посмішку, що промайнула на кількох фотографіях, не можна не помітити, що вигляд Уельська має справді втомлений і вже точно не такий енергійний, як того б хотілося вимогливій публіці. А погляд завжди чарівної та оптимістичної Кетрін, за який її люблять окремо, здався більшості незвично потухлим.

Для свого тріумфу через майже півроку мовчання королівська особа одягла білу сукню з чорним бантом від одного зі своїх улюблених британських дизайнерів Дженні Пекхем і крислатий капелюх від Філіпа Трейсі.

Модному смаку принцеси Уельської не можна не довіряти, але багато хто визнав вбрання не дуже підходящим, оскільки фасон сукні показав ще й худорлявість Кейт, що помітно посилилася під час проходження хіміотерапії. Принц Вільям і принц Джордж, які сидять поруч з нею, незважаючи на деяку відчуженість, здавалися більш зібраними і готовими до заходу, ніж принцеса, яка, судячи з усього, дійсно відвикла від колись звичного способу свого життя.

Нагадаємо, що повернення принцеси всі – від її друзів і відданих шанувальників до експертів з британської королівської сім’ї – чекали не раніше, ніж восени. Раніше вже спливала інформація про можливе відвідування принцеси Кейт Trooping the Colour, коли випадково було оприлюднено документ, що підтверджує її присутність на Церемонії виносу прапора. І все ж, з огляду на її відсутність на весіллі герцога Вестмінстерського, яке не так давно відбулося, де Вільям з’явився один, ніхто всерйоз не очікував її появи на параді на честь Карла.

Офіційні представники Кетрін додали, що її присутність на Trooping the Colour була обов’язково узгоджена з самим королем. Перекладено за допомогою www.DeepL.com/Translator (безкоштовна версія)

Ольга Степанова

Recent Posts

Принц Вільям три тижні зберігав величезну таємницю від Кейт Міддлтон

Принцу Вільяму довелося зберігати велику таємницю від коханої Кетрін, яка пройшла хімієтерапію, понад три тижні, перш…

6 хв. ago

Дівчина ексглави МЗС Дмитра Кулеби показала кадри спільної подорожі (фото, відео)

Співвласниця видавництва "Книголав" і співзасновниця агенції KSN communications Світлана Павелецька, кохана ексміністра закордонних справ Дмитра…

23 хв. ago

Зеленський: Лише силою можна примусити Росію поважати правила

Президент України Володимир Зеленський підвів підсумки свого візиту до Сполучених Штатів Америки у своєму вечірньому…

28 хв. ago

“Живий динозавр”: жінка зіткнулася з найнебезпечнішим птахом у світі

Жінка зіткнулася з найнебезпечнішим птахом у світі на австралійському пляжі. Джулі Нос та її донька…

42 хв. ago

Трамп має намір судитися з Google через “погані історії” про нього в пошуку

Кандидат в президенти США від республіканців Дональд Трамп погрожує компанії Google судом у разі його…

52 хв. ago

Швидка паста з сосисками: як приготувати вечерю за рецептом Джеймі Олівера

Приготування їжі для сім’ї може бути важкою роботою та займати багато часу. Тому дуже важливо…

60 хв. ago