Categories: Новини

Харріс закликала Трампа опублікувати звіт про здоров’я

Президентські перегони у США на фінішній прямій. За кілька тижнів до виборів кандидат від демократів Камала Харріс закликала свого опонента Дональда Трампа опублікувати звіт про здоров’я та погодиться на дебати.

Про це повідомляє The Washington Post .

Видання уточнює, що в неділю Харріс провела мітинг на студентській баскетбольній арені у Грінсвіллі, штат Північна Кароліна. В ході свого виступу віце-президент США кинула виклик колишньому президентові Америки Дональду Трампу за відмову зробити те, що вона робила останніми днями, а саме:

опублікувати звіт про своє здоров’я;

дати інтерв’ю у програмі «60 хвилин» на телеканалі CBS;

взяти на себе зобов’язання провести ще президентські дебати.

Зазначимо, що днями Харріс звинуватила 78-річного Трампа у прихованні фактів про здоров’я, заявивши, що він непридатний для посади. Про це писали і ЗМІ (про приховання фактів), і подібний меседж знову прозвучав від Харріс на мітингу.

«Це змушує замислитись: чому його співробітники хочуть, щоб він сховався? Потрібно запитувати: чи бояться вони, що люди побачать, що він надто слабкий і нестабільний, щоб керувати Америкою?», – сказала віце-президент під час виступу.

Лінія атаки Харріс ознаменувала собою спробу помінятися ролями з Трампом, який протягом кількох місяців припускав, що чинний президент США Джо Байден занадто старий, щоб бути главою держави, і звинувачував його в тому, що він ховається від американського народу. У свою чергу крок демократки підкреслив її зусилля уявити себе кандидатом змін, а Трампа – пережитком минулого.

«Від нього ми чуємо тільки те саме, стару, набридлу схему. Він не має плану, як він вирішуватиме проблеми американського народу. Він зосереджений лише на собі», – заявила кандидат від Демократичної партії.

Видання зазначає, що на мітинг Харріс прийшло близько 7000 людей. Він був направлений те, щоб закликати прихильників у штаті, що вагається, проголосувати до дня виборів. Дострокове голосування у Північній Кароліні розпочнеться вже у четвер.

Лисенко Катерина

Recent Posts

Які автомобілі обирають юридичні особи та приватні клієнти: рейтинг

У вересні український автопарк поповнили 5,7 тис. нових легкових авто. З цієї кількості 64% легковиків було реалізовано…

6 хв. ago

Після рейдів ТЦК: стало відомо, як VIP-заклади Києва готуються до перевірок

Після рейду ТЦК та перевірку документів військовозобов'язаних після концерту "Океану Ельзи" у Києві та облави ТЦК в…

15 хв. ago

Смертність близько 10%: Україною шириться лихоманка Західного Нілу

Вірус лихоманки Західного Нілу розповсюджується Україною і становить серйозну загрозу. Про це розповів заступник міністра охорони здоров’я…

22 хв. ago

Європа погрожує залишити Україну без електрики: вже офіційно попередили

Останніми місяцями енергетична безпека України опинилася під серйозним ударом. Масштабні обстріли російської армії призвели до значних ушкоджень…

32 хв. ago

Чому одні нації багатші за інші: обрали лауреатів Нобелівської премії з економіки

Цьогорічну Нобелівську премію з економічних наук присудили трьом ученим із США. Дарон Аджемоглу, Саймон Джонсон…

34 хв. ago

Українська влада за крок від рішення про мобілізацію 20-річних – інсайд

Українська влада хоче зменшити мобілізаційний вік до 20 років. Таке рішення можуть ухвалити вже найближчим часом.…

40 хв. ago