Новини

В Англії коту заборонили заходити до магазину

У Хамберсайді (Північна Англія) коту Лінкольну заборонили заходити у місцевий магазин “Tesco” через питання “здоров’я та безпеки”. Однак це не сподобалось відвідувачам магазину, які тепер погрожують бойкотувати його.Про це пише BBC.
Кіт Лінкольн – відомий як кіт Теско – три роки заходив у магазин у районі Горнсі та став улюбленцем покупців. Він декілька днів на тиждень заходить у магазин. Зазвичай його можна помітити на мішках з компостом чи на ящиках у фоє.
Кіт дуже подобався персоналу та покупцям. Вони часто зупинялись, аби погладити його чи сфотографувати.
Однак нещодавно у магазині заявили, що “обережно заохочуватимуть” Лінкольна більше не заходити у приміщення.
Власниця Лінкольна Лоррейн Кларк заявила, що новина про те, що тварині заборонять заходити у магазин дуже засмутила її. Вона додала, що присутність кота у магазині допомагала покупцям покращити настрій.

Заборона магазину щодо кота також викликала гнів у деяких покупців, які заявили, що бойкотуватимуть заклад.
“Це буде мій останній візит у Tesco, якщо Лінкольну не дозволять заходити. Він не отримав від мене жодного пенні. Він просто робить ваш день яскравішим, коли ви його бачите. Він такий милий та лагідний”, – сказав один з покупців.
Інший покупець назвав таку заборону “смішною”.
“Як можна заборонити кота? Він все одно прийде. Він нікому не шкодить, а просто сидить. Діти його люблять, старі його люблять. Всі його просто люблять”, – додав він.
У магазині, своєю чергою, заявили, що цінують Лінкольна як “місцеву знаменитість”, проте “з міркувань безпеки та здоров’я”, кота “м’ягко” виганятимуть з магазину, якщо він знову зайде.
Власниця кота заявила, що попри заборону магазину вона не може гарантувати, що кіт не прийде туди знову.
“Я не можу сказати Лінкольну: “Вибач, синку, тебе сьогодні не пускають у Tesco”. Він піде куди захоче. Якщо він там сидить, він нікому не завдає шкоди”, – наголосила жінка.

Ольга Степанова

Recent Posts

Не мають законної сили: через які повістки не зможуть покарати

В Україні триває процес загальної мобілізації, під час якого територіальні центри комплектування активно розсилають повістки…

46 секунд ago

На замітку господиням: 3 помилки, які зіпсують пасту карбонара

Під час приготування пасти карбонари чи болоньєзе можна допустити деякі помилки, які зіпсують смак страви.…

11 хв. ago

ЄС закликав виконати ордери на арешт Путіна

Євросоюз закликав усі держави, які ратифікували Римський статут, виконувати свої зобов'язання. Зокрема йдеться про арешт…

23 хв. ago

Чи може ТЦК передати повістку через родичів: юрист дав пояснення

Військовослужбовці ТЦК не можуть передати повістку військовозобов'язаному через родичів. Якщо це сталося, то документ не…

39 хв. ago

Експерти пояснили небажання Путіна оголошувати нову хвилю мобілізації

Росія наразі не планує оголошення нової хвилі мобілізації в короткостроковій або середньостроковій перспективі, оскільки президент…

39 хв. ago

Стало відомо, хто може отримати пенсію загиблого військового

Попри війну, українці продовжують отримувати пенсії та соціальні виплати. В Україні існує декілька видів пенсії,…

51 хв. ago