Господиням на замітку: 5 незвичайних рецептів млинців

Звичайні млинці завжди вражають своєю смаковою гармонією, але часом ми хочемо спробувати щось нове та неочікуване, пише Експерт.

Ось п’ять незвичайних рецептів млинців, які додадуть різноманіття до вашого меню:

  1. Млинці з броколі та сиром: Додайте дрібно нарізаний броколі та тертий сир до тіста для млинців. Подаючи їх з вершковим соусом, ви отримаєте незвичайно смачний та корисний страву.
  2. Солодкі млинці з кавуном та м’ятною начинкою: Приготуйте млинці, а в якості начинки використовуйте натертий кавун та свіжу м’яту. Цей десерт стане чудовим вибором у спекотний літній день.
  3. Млинці з яблуками та карамеллю: Підсмажте тонкі скибочки яблук у карамелі, а потім обережно обмотайте їх у млинці. Подаючи зі сметаною або ванільним морозивом, ви отримаєте дивовижно смачний десерт.
  4. Млинці з лососем та авокадо: Приготуйте тонкі млинці та начинте їх нарізаним лососем та авокадо. Підкресліть смак за допомогою лимонного соку та петрушки, щоб створити страву в стилі фуд-арт.
  5. Млинці з гарбузом та корицею: Додайте в панкейкі м’якоть тертого гарбуза та ароматну корицю. Подаючи їх з медом або кленовим сиропом, ви отримаєте чудовий варіант млинців на сніданок або десерт.

Спробуйте ці незвичайні рецепти млинців, щоб розширити свій кулінарний репертуар та насолодитися новими смаками та текстурами!

Лисенко Катерина

Recent Posts

Платять за комуналку та хліб: мати бере з малолітніх дітей гроші за оренду

Міллі, багатодітна мати, яка активно веде свою сторінку у TikTok, вирішила навчати своїх дітей фінансовій…

2 години ago

Будуть серйозні проблеми: юрист пояснив що буде з ухилянтами після в’язниці

В Україні в судовій практиці вже є випадки, коли ухилянтам за свідомий вибір не мобілізуватися…

2 години ago

На висоті 9000 метрів: пасажир під час турбулентності намагався вкрасти літак

Йти до своєї мрії – без сумніву, прекрасно. Однак потрібно розуміти, коли не час й…

2 години ago

Не зобов’яжуть мобілізуватися: категорії, які не забере ТЦК

Внесення змін до мобілізаційного законодавства України кардинально змінює правила призову для осіб з інвалідністю. Зокрема,…

2 години ago

Аргентина закликала міжнародний суд видати ордер на арешт президента Венесуели

Аргентина звернулася до Міжнародного кримінального суду з проханням видати ордер на арешт президента Венесуели Ніколаса Мадуро на тлі…

2 години ago

“Нісенітниця”: Шольц розніс бюрократів, які блокують працевлаштування біженців з України

Німецька бюрократія стоїть на заваді працевлаштуванню сотень тисяч українських біженців, які мають затребуваний на німецькому…

2 години ago