Новини

Toyota планує провести випробування нового електропікапу

Нову партію електропікапів HiLux буде випробувано в місті Паттайя на початку наступного року.Toyota планує провести випробування нового електричного пікапу у Таїланді, інформує Reuters.

Повідомляється, що автовиробник намагається збільшити продажі електромобілів у країні, де зростаюча конкуренція з боку китайських конкурентів загрожує її лідерству. Китайські виробники електромобілів швидко завойовують цю частку ринку в Таїланді і планують інвестувати близько 1,5 млрд доларів в нові виробничі потужності.

Виконавчий віце-президент Toyota Daihatsu Engineering & Manufacturing Прас Ганеш сказав, що його інженери працюють над адаптацією електричних пікапів до місцевих умов і нарощуванням потенціалу досліджень і розробок електромобілів.

Toyota представила електричну версію свого популярного пікапа HiLux минулого року, але поки ще не повідомила, коли почнуться комерційні продажі. Запуск у продаж нового авто стане спробою Toyota протистояти зростаючій китайській конкуренції, особливо після того, як продажі її електричного позашляховика bz4X були нижчими порівняно з продажами конкурентів.

У всіх автомобільних сегментах Таїланду Toyota є лідером ринку з 34% продажів нових автомобілів. За останнє десятиліття автовиробник інвестували в Таїланд майже 7 млрд доларів, а в липні компанія повідомила Reuters, що розглядає можливість виробництва там електромобілів.

Ольга Степанова

Recent Posts

Старовинний туалет у Шотландії викликав ажіотаж у соцмережах

На шотландському острові Б'ют є старовинна пам'ятка, що несподівано стала головною визначною пам’яткою місцевості. Йдеться…

1 хв. ago

Тарифний ультиматум: водоканали вимагають підвищення цін, інакше – колапс

Українцям слід готуватися до підвищення тарифів на водопостачання та водовідведення, попереджають представники водоканалів. Зокрема, "Тернопільводоканал"…

30 хв. ago

Збулось чергове пророцтво: «Сімпсони» передбачили ураган у Флориді

Фанати серіалу «Сімпсони» стверджують, що один із епізодів 1996 року передбачив урагани у Флориді, які…

35 хв. ago

Хто з обласних прокурорів отримує шалені виплати за інвалідність: перелік

Журналісти проєкту «Є питання» з'ясували, що деякі керівники обласних прокуратур та посадовці Пенсійного фонду України…

1 годину ago

ТЦК заявили, що перевірки на концертах і в ресторанах відтепер нова реальність українців

Українці повинні підготуватися до частих заходів оповіщення у публічних місцях, які тепер активно проводяться територіальними…

1 годину ago

Визнаний мертвим чоловік прокинувся перед вилучення внутрішніх органів лікарями

В лікарні Baptist Health у Річмонді, штат Кентуккі (США), пацієнт, якого лікарі визнали мертвим, опинився…

1 годину ago