Новини

Toyota планує провести випробування нового електропікапу

Нову партію електропікапів HiLux буде випробувано в місті Паттайя на початку наступного року.Toyota планує провести випробування нового електричного пікапу у Таїланді, інформує Reuters.

Повідомляється, що автовиробник намагається збільшити продажі електромобілів у країні, де зростаюча конкуренція з боку китайських конкурентів загрожує її лідерству. Китайські виробники електромобілів швидко завойовують цю частку ринку в Таїланді і планують інвестувати близько 1,5 млрд доларів в нові виробничі потужності.

Виконавчий віце-президент Toyota Daihatsu Engineering & Manufacturing Прас Ганеш сказав, що його інженери працюють над адаптацією електричних пікапів до місцевих умов і нарощуванням потенціалу досліджень і розробок електромобілів.

Toyota представила електричну версію свого популярного пікапа HiLux минулого року, але поки ще не повідомила, коли почнуться комерційні продажі. Запуск у продаж нового авто стане спробою Toyota протистояти зростаючій китайській конкуренції, особливо після того, як продажі її електричного позашляховика bz4X були нижчими порівняно з продажами конкурентів.

У всіх автомобільних сегментах Таїланду Toyota є лідером ринку з 34% продажів нових автомобілів. За останнє десятиліття автовиробник інвестували в Таїланд майже 7 млрд доларів, а в липні компанія повідомила Reuters, що розглядає можливість виробництва там електромобілів.

Ольга Степанова

Recent Posts

Вчені на порозі сенсації: життя на Марсі стає все більш реальним

Нові дані від NASA натякають на те, що під поверхнею Марса можуть ховатися мікроскопічні організми.…

2 хв. ago

«Інвалідний» скандал. Головний прокурор Хмельниччини звільнився, але «по-хитрому»

Вечір 17 жовтня приніс новину з Офісу генпрокурора: Олексій Олійник, головний прокурор Хмельницької області, звільнений…

12 хв. ago

Золото б’є нові рекорди: що коїться на ринку дорогоцінних металів?

Ціна на золото вперше в історії перевищила позначку у 2700 доларів за тройську унцію, і…

20 хв. ago

Заочні штрафи для ухилянтів: уряд посилює правила, “ігнор” обійдеться у 25 тисяч

Український уряд налаштувався на рішучі кроки. До кінця 2024 року планується розіслати до 900 тисяч…

27 хв. ago

Експерт Попенко назвав простий спосіб збільшити пенсії до 10 тисяч гривень

Відомий український експерт у сфері житлово-комунального господарства Олег Попенко пояснив, що робити, щоби збільшити пенсії в…

34 хв. ago

В Україні злетіли ціни на яйця: скільки доведеться заплатити

В Україні підскочили ціни на курячі яйця. Про це свідчать дані порталу Мінфін. Українські споживачі зіштовхнулися із…

37 хв. ago