Новини

Toyota планує провести випробування нового електропікапу

Нову партію електропікапів HiLux буде випробувано в місті Паттайя на початку наступного року.Toyota планує провести випробування нового електричного пікапу у Таїланді, інформує Reuters.

Повідомляється, що автовиробник намагається збільшити продажі електромобілів у країні, де зростаюча конкуренція з боку китайських конкурентів загрожує її лідерству. Китайські виробники електромобілів швидко завойовують цю частку ринку в Таїланді і планують інвестувати близько 1,5 млрд доларів в нові виробничі потужності.

Виконавчий віце-президент Toyota Daihatsu Engineering & Manufacturing Прас Ганеш сказав, що його інженери працюють над адаптацією електричних пікапів до місцевих умов і нарощуванням потенціалу досліджень і розробок електромобілів.

Toyota представила електричну версію свого популярного пікапа HiLux минулого року, але поки ще не повідомила, коли почнуться комерційні продажі. Запуск у продаж нового авто стане спробою Toyota протистояти зростаючій китайській конкуренції, особливо після того, як продажі її електричного позашляховика bz4X були нижчими порівняно з продажами конкурентів.

У всіх автомобільних сегментах Таїланду Toyota є лідером ринку з 34% продажів нових автомобілів. За останнє десятиліття автовиробник інвестували в Таїланд майже 7 млрд доларів, а в липні компанія повідомила Reuters, що розглядає можливість виробництва там електромобілів.

Ольга Степанова

Recent Posts

Будівництво міста на Марсі: Маск розкрив головну перепону

Людство зможе почати підкорювати інші планети лише після того, як удосконалить ракетні та космічні технології приблизно в…

3 години ago

Щоб домогтися свого, вони підуть на все: найхитріші знаки зодіаку

Так, іноді хитрість допомагає досягти своєї мети та уникнути купи неприємностей. Однак ці знаки зодіаку…

3 години ago

15-річна американка прочитала книгу Достоєвського і застрелила свою матір

"Ти колись бачила труп?" – такими моторошними словами 14-річна Карлі Грегг зустріла свою подругу після того,…

3 години ago

Модні шапки на осінь, зиму: що буде в тренді 2024-2025

З кожним днем стає все холодніше, зима вже близько, пора вибирати модну шапку. Дизайнери, як…

3 години ago

Повістки в Україні отримують ті, хто мають відстрочку і заброньовані: що робити

Повістки в Україні надсилають зокрема військовозобов’язаним, які мають відстрочку і заброньовані. Адвокат Володимир Кишеня у своєму TikTok розповів,…

3 години ago

В Іспанії на пляж викинуло 10-метрового кальмара-монстра – фото

В Іспанії на пляж викинуло 10-метрового кальмара. Про це пише Need To Know. Моторошну істоту помітили в…

4 години ago