Categories: Новини

Трамп дасть “велике інтерв’ю” Ілону Маску, – Reuters

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що дасть "велике інтерв'ю" відомому мільярду Ілону Маску.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Reuters.

Як зазначає видання, Трамп у своїй соцмережі TruthSocial написав, що має намір зустрітися із засновником компанії Tesla у понеділок, 12 серпня.

“У понеділок увечері я дам велике інтерв’ю з Ілоном Маском – подробиці пізніше”, – написав він.

Сам Макс ще не коментував інформацію про майбутнє інтерв’ю.

Вибори у США

Нагадаємо, що вибори президента США відбудуться 5 листопада 2024 року. Новообраний президент і віцепрезидент вступлять на посаду опівдні 20 січня 2025 року після інавгурації.

Зазначимо, що після виходу президента США Джо Байдена з передвиборчих перегонів, кандидатами на посаду президента є Дональд Трамп (від республіканців) і віцепрезидент США Камала Гарріс (від демократів).

Після відходу Байдена Трамп заявив, що згоден на дебати з Гарріс 4 вересня на телеканалі Fox News (який, як пишуть, є близьким до республіканця).

Однак у штабі Гарріс заявили, що не згодні на умови Трампа і чекатимуть на нього для проведення дебатів на каналі ABC News 10 вересня, як було погоджено раніше (коли в перегонах був Байден).

Відбудуться дебати чи ні, невідомо. Але як заявляють претенденти, кожен із них буде на тому майданчику, на якому наполягає. Тобто, можливий персональний виступ без проведення дебатів. При цьому в ABC не коментували, чи дадуть Гарріс таку можливість, якщо вона прийде на ефір одна, без Трампа.

Лисенко Катерина

Recent Posts

У небі залишаться тільки супутники Ілона Маска: Starlink відріже Землю від решти Всесвіту

Учені з Нідерландів стверджують, що радіохвилі від зростаючої мережі супутників Ілона Маска можуть назавжди закрити…

52 хв. ago

Швейцарія може запровадити платіжні картки для біженців

Парламент Швейцарії підтримав створення платіжної системи для прохачів притулку на основі спеціальних дебетових карток. Йдеться…

54 хв. ago

Механік назвав “ахіллесову п’яту” французьких автомобілів: чому краще про них забути

Існує серйозна проблема, з якою люди стикаються знову і знову, коли купують французькі автомобілі, пише Express, поділившись…

56 хв. ago

Ненависть зашкалює: у Львові ТЦКашники ногами мобілізували перехожого

Скандали з представниками ТЦК виникають у різних куточках України. Однак саме на Західній Україні вони "найяскравіші" і…

57 хв. ago

Нідерланди повернуть українських чоловіків призовного віку

Прем’єр-міністр Нідерландів Дік Схоф пообіцяв знайти важелі, які допоможуть повернути додому військовозобов’язаних українських чоловіків Прем'єр-міністр Нідерландів…

60 хв. ago

Ізраїль 15 років готував таємну операцію з підриву пейджерів у Лівані

Ізраїль протягом 15 років планував та здійснював операцію з підриву пейджерів у Лівані. Для цього використовувалися…

1 годину ago