У центрі Львова від спеки впав кінь: подивіться моторошне відео

У центрі Львова у понеділок увечері, 26 серпня, на проїжджу частину впав кінь, який перевозив туристів. Підвестися він не зміг.

Відео із знесиленою твариною з’явилося у соціальних мережах. Ролік опублікувала Крістіна Машакевич у групі “Гаряча лінія Львова” у Facebook.

За словами авторки відео, до коня дуже погано ставляться. “Коні цілий день перебувають на сонці без води, в середовищі, яке їм абсолютно не підходить. У них стрес, вони експлуатуються і набувають неналежного відношення “, — заявила дівчина.

Вона наголосила, що подібні інциденти у місті вже траплялися, але бізнес продовжує працювати.

У свою чергу організатори прокату розповіли, що кінь упав не через спеку. Так, команда “Каретного двору” зреагувала на інцидент у коментарях до відео, заявивши, що конячка на ім’я Луна випадково заплуталася в упряжі, що призвело до падіння. Всі необхідні дії були здійснені для її звільнення, і зараз тварина перебуває під наглядом.

“Відбувся неприємний інцидент під час вечірньої прогулянки каретою. Один із наших коней, Луна, випадково заплутався в упряжі. Щоб його звільнити, довелося розщепити упряж, яку вона притиснула своєю масою, що могло виглядати тривожно на відео”, — повідомили в “Каретному дворі”.

У мерії вже відреагували на те, що сталося. Перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко заявив, що місто проводить перевірку інциденту, аналізуючи відео з камер спостереження.

“Також поспілкувалися з власницею тварин. Сьогодні буде скликано спеціальну робочу групу з цієї нагоди. Деталі повідомимо згодом”, — написав він.

Ольга Степанова

Recent Posts

WSJ: Путін перебуває під тиском

За кілька місяців до «інавгурації» президента Володимира Путіна у травні 2024 року представники Міноборони РФ…

18 хв. ago

Експертка спрогнозувала, яким буде курс долара до кінця року

Фінансова експертка Олена Сосєдка розповіла, що фінансова підтримка Міжнародного валютного фонду допоможе стабілізувати ситуацію на…

33 хв. ago

В Ірпені з п’ятого поверху гуртожитку вистрибнув голий чоловік. ВІДЕО

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали. За даними очевидців, після падіння «трюкач» вижив, але зламав кінцівки.…

48 хв. ago

Стало відомо, яким буде щомісячний платіж за економічне бронювання від мобілізації

Щомісячний платіж за економічне бронювання від служби в українській армії складатиме для чоловіків 20-30 тисяч гривень. Про…

1 годину ago

Повістки в Україні вручатимуть по-новому: що хочуть змінити

В Україні продовжується процес вручення повісток військовозобов'язаним чоловікам через повномасштабну війну. Наразі цей документ можуть виписати у…

1 годину ago

Хризантеми восени: як правильно висаджувати квіти

Хризантеми вважаються окрасою будь-якої ділянки. Коли вже все відцвіло, вони можуть бути яскравим промінцем на…

1 годину ago