Це повинно бути у вашому гардеробі: 4 речі, які будуть в моді цієї осені

Літо добігає кінця, а, отже, прийшов час готувати свій гардероб до осені. Цьогоріч в тренді будуть речі, які ще донедавна здавалися нестильними, але, як відомо, мода – циклічна. Тому не поспішайтеся позбуватися від своїх пальт чи джинсів скіні, адже вони знову будуть актуальними вже наступного місяця.

Також стилісти радять звернути увагу не лише на бежеві та коричневі відтінки, але й на яскраві, зокрема рожеві та червоні кольори. УНІАН підготував добірку 4 універсальних речей, які стануть базою вашого осіннього гардероба.

Джинси скіні

Обтислий силует дев’яностих знову повертається. Багато можниць уникають цього тренду, але на полицях бутиків поступово з’являються нові моделі скіні. Такі джинси варто поєднувати з об’ємним “верхом”. Вони підійдуть до светрів, картатих сорочок та оверсайз футболок. Особливо модними восени будуть джинси світло та темно сірих кольорів.

Скріншот Instagram

Чоботи-казаки

Казаки – це чоботи на невеликих підборах з довгим гострим носком. Тренд на це взуття залишається актуальним вже декілька сезонів. Модниці взувають їх навіть влітку, адже вони чудово доповнюють ніжні короткі сукні. Це взуття можна обирати для вечірніх та повсякденних образів. Воно стане незамінним у вашому гардеробі.

Скріншот Instagram

Блуза в стилі бохо

Блуза з воланами – це завжди про ніжність та легкість. Вона є символом жіночності та романтики. Зараз вони стали особливо модними. Важливо, щоб блуза мала об’ємні рукави або нашарований комір. З такими блузами можна створити грайливі, але водночас елегантні образи. Поєднувати масивний “верх” краще з більш простим “низом”, зокрема спідницями, чи штанами.

Скріншот Instagram

Пальто

В цій категорії одягу варто забути про обтислий верхній одяг, а надати перевагу об’ємним довгим пальтам. В тренді сірі, чорні та коричневі пальта. Можете обирати верхній одяг на ґудзиках або з поясом. У поєднанні з вищезгаданими казаками пальто створить стильний та елегантний образ.

Скріншот Instagram
Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

3 години ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

3 години ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

3 години ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

3 години ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

3 години ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

3 години ago