Це повинно бути у вашому гардеробі: 4 речі, які будуть в моді цієї осені

Літо добігає кінця, а, отже, прийшов час готувати свій гардероб до осені. Цьогоріч в тренді будуть речі, які ще донедавна здавалися нестильними, але, як відомо, мода – циклічна. Тому не поспішайтеся позбуватися від своїх пальт чи джинсів скіні, адже вони знову будуть актуальними вже наступного місяця.

Також стилісти радять звернути увагу не лише на бежеві та коричневі відтінки, але й на яскраві, зокрема рожеві та червоні кольори. УНІАН підготував добірку 4 універсальних речей, які стануть базою вашого осіннього гардероба.

Джинси скіні

Обтислий силует дев’яностих знову повертається. Багато можниць уникають цього тренду, але на полицях бутиків поступово з’являються нові моделі скіні. Такі джинси варто поєднувати з об’ємним “верхом”. Вони підійдуть до светрів, картатих сорочок та оверсайз футболок. Особливо модними восени будуть джинси світло та темно сірих кольорів.

Скріншот Instagram

Чоботи-казаки

Казаки – це чоботи на невеликих підборах з довгим гострим носком. Тренд на це взуття залишається актуальним вже декілька сезонів. Модниці взувають їх навіть влітку, адже вони чудово доповнюють ніжні короткі сукні. Це взуття можна обирати для вечірніх та повсякденних образів. Воно стане незамінним у вашому гардеробі.

Скріншот Instagram

Блуза в стилі бохо

Блуза з воланами – це завжди про ніжність та легкість. Вона є символом жіночності та романтики. Зараз вони стали особливо модними. Важливо, щоб блуза мала об’ємні рукави або нашарований комір. З такими блузами можна створити грайливі, але водночас елегантні образи. Поєднувати масивний “верх” краще з більш простим “низом”, зокрема спідницями, чи штанами.

Скріншот Instagram

Пальто

В цій категорії одягу варто забути про обтислий верхній одяг, а надати перевагу об’ємним довгим пальтам. В тренді сірі, чорні та коричневі пальта. Можете обирати верхній одяг на ґудзиках або з поясом. У поєднанні з вищезгаданими казаками пальто створить стильний та елегантний образ.

Скріншот Instagram
Ольга Степанова

Recent Posts

Українці можуть бути без світла взимку до 18 годин на добу, – прогноз ООН

В ООН заявили, що цієї зими українцям варто очікувати довготривалі відключення електроенергії. Світла може не бути…

9 хв. ago

Онкохворий король Чарльз ІІІ зробив емоційну заяву

Онкохворий король Великої Британії Чарльз ІІІ зробив емоційну заяву. Звернення монарха опубліковано в Instagram. Британський суверен висловив…

22 хв. ago

Іран готував ліквідацію керівництва Ізраїлю: у списку був Нетаньяху і міністр оборони

Іранські спецслужби завербували ізраїльського бізнесмена для фізичної ліквідації вищих посадових осіб, включно з прем'єр-міністром Біньяміном Нетаньягу,…

24 хв. ago

У YouTube разом із лайками з’явилася кнопка “Хайп”: як вона працює

Головний відеохостинг планети YouTube почав розгортати нову функцію для користувачів. Це незвичайна опція – вона пропонує глядачеві…

25 хв. ago

Повістки поштою: навіть якщо ТЦК наплутали з адресою – на вас чекає арешт рахунків і майна

Укрпошта почала розсилати перші 6000 повісток без участі працівників ТЦК. Народний депутат України Ігор Фріс…

29 хв. ago

Українці без прописки можуть отримати великі штрафи: деталі

В Україні існує чітке законодавство, яке регулює вимоги до прописки громадян та іноземців. За їхнє…

33 хв. ago