У Олени Зеленської нова ювелірка з натяком на Схід

За образами української першої леді пильно спостерігають не тільки модні журналісти, а й усе суспільство, як в Україні, так і за кордоном. Її виходи часто виглядають красномовно, оскільки Олена Зеленська використовує так звану модну дипломатію. І все заради того, аби розповісти світові про боротьбу, волю, біль і гарт українського народу у війні з російським агресором, від моменту повномасштабного вторгнення останнього до нашої країни в лютому 2022 року.

Зеленська та її стилісти працюють з силуетами й кольорами. Не оминає увагою дружина українського президента і прикраси, часом здатні говорити краще за будь-які слова політиків усього світу. Олена Зеленська здебільшого обирає вбрання та ювелірку саме українських виробників. Серед останніх вона віддає перевагу стильним чокерам, сережкам, кольє та брошкам таких популярних в Україні брендів прикрас, як Gunia Project, Guzema Fine Jewelry, Gasanova та SOVA.

Олена Зеленська одягла нову символічну брошку на зустріч із українськими медиками.

Днями перша леді України знову з’явилась на публіці в строгому темно-коричновому пальті на чорні брюки та светр оригінальної в’язки, з виразною брошкою, авторство якої нам поки не вдалося встановити. Жоден з каталогів вищезазначених виробників прикрас, доступних в мережі, не містить цієї моделі. Втім, вона однозначно заслуговує на увагу.

Брошка виконана у вигляді птаха в польоті, розвернутого на Схід. Птах ніби спирається на кулю, яка може символізувати Сонце, або Землю. Брошка виконана з жовтого металу. Дружина ж українського президента закріпила її на лівому борті пальта, в сакральній зоні. 

Орлоподібний міфічний птах, що своєю подобою дещо нагадує Тризуб, – популярний нині серед ювелірних виробів з дорогоцінних та напівдорогоцінних металів мотив скіфської етніки. Цей тренд виразно проглядається в лінійках запропонованих моделей різних українських брендів. Птах та Тризуб увібрали в себе силу й лють українського народу, який здавна змушений захищати власну землю від осатанілих загарбників. 

Чи то орел, чи то сокіл, який захищає Сонце та Земну кулю від Зла – сталий сюжет скіфської міфології. Тож, схоже, і цього разу Олена Зеленська обрала прикрасу зовсім невипадково. Особливо, якщо врахувати, що перша леді одягла прикрасу на зустріч з представниками Міністерства охорони здоров’я України та медиками, яким Фундація Олени Зеленської передала 50 карет швидких, наданих урядом Об’єднаних Арабських Еміратів. Тож, символ птаха-захисника – вельми промовистий. 

Ольга Степанова

Recent Posts

Через густий туман у Києві трапилось багато серйозних ДТП: подробиці та фото, відео

У суботу, 5 жовтня, Київ опинився в умовах густого туману, що спричинило значне ускладнення ситуації…

14 хв. ago

Окупанти будуть атакувати Запоріжжя: у ЗСУ спрогнозували, кили буде гаряче

Ситуація на Запорізькому напрямку неспокійна. Окупанти можуть активізувати штурми вже найближчими днями. Але прямо зараз активність росіян…

32 хв. ago

Українцям пропонують виживати на 3000 гривень: у владі кажуть – це реально

Проєкт державного бюджету на 2025 рік передбачає замороження соціальних стандартів через обмежені ресурси. Зокрема, підвищення…

45 хв. ago

Захід перейшов до потужного тиску на Зеленського з метою припинення війни – El Pais

Союзники України розпочинають новий етап тиску на Київ, щоб домовитися про закінчення війни. Про це…

53 хв. ago

“Це найкращий доказ”: кумедне відео зі сніговою людиною стало вірусним у соцмережах

Вірусна поява в лісах Оклахоми міфічної істоти Бігфута, схожої на снігову людину, викликала бурю емоцій в…

59 хв. ago

В Україну прийшов потужний циклон із півдня: прогноз погоди на 6 жовтня

У неділю, 6 жовтня, в Україні буде хмарно. Про це повідомляє Укргідрометцентр. Синоптики прогнозують, що дощів в Україні…

1 годину ago