У Олени Зеленської нова ювелірка з натяком на Схід

За образами української першої леді пильно спостерігають не тільки модні журналісти, а й усе суспільство, як в Україні, так і за кордоном. Її виходи часто виглядають красномовно, оскільки Олена Зеленська використовує так звану модну дипломатію. І все заради того, аби розповісти світові про боротьбу, волю, біль і гарт українського народу у війні з російським агресором, від моменту повномасштабного вторгнення останнього до нашої країни в лютому 2022 року.

Зеленська та її стилісти працюють з силуетами й кольорами. Не оминає увагою дружина українського президента і прикраси, часом здатні говорити краще за будь-які слова політиків усього світу. Олена Зеленська здебільшого обирає вбрання та ювелірку саме українських виробників. Серед останніх вона віддає перевагу стильним чокерам, сережкам, кольє та брошкам таких популярних в Україні брендів прикрас, як Gunia Project, Guzema Fine Jewelry, Gasanova та SOVA.

Олена Зеленська одягла нову символічну брошку на зустріч із українськими медиками.

Днями перша леді України знову з’явилась на публіці в строгому темно-коричновому пальті на чорні брюки та светр оригінальної в’язки, з виразною брошкою, авторство якої нам поки не вдалося встановити. Жоден з каталогів вищезазначених виробників прикрас, доступних в мережі, не містить цієї моделі. Втім, вона однозначно заслуговує на увагу.

Брошка виконана у вигляді птаха в польоті, розвернутого на Схід. Птах ніби спирається на кулю, яка може символізувати Сонце, або Землю. Брошка виконана з жовтого металу. Дружина ж українського президента закріпила її на лівому борті пальта, в сакральній зоні. 

Орлоподібний міфічний птах, що своєю подобою дещо нагадує Тризуб, – популярний нині серед ювелірних виробів з дорогоцінних та напівдорогоцінних металів мотив скіфської етніки. Цей тренд виразно проглядається в лінійках запропонованих моделей різних українських брендів. Птах та Тризуб увібрали в себе силу й лють українського народу, який здавна змушений захищати власну землю від осатанілих загарбників. 

Чи то орел, чи то сокіл, який захищає Сонце та Земну кулю від Зла – сталий сюжет скіфської міфології. Тож, схоже, і цього разу Олена Зеленська обрала прикрасу зовсім невипадково. Особливо, якщо врахувати, що перша леді одягла прикрасу на зустріч з представниками Міністерства охорони здоров’я України та медиками, яким Фундація Олени Зеленської передала 50 карет швидких, наданих урядом Об’єднаних Арабських Еміратів. Тож, символ птаха-захисника – вельми промовистий. 

Ольга Степанова

Recent Posts

Іран, очікуючи на відповідь від Ізраїлю, відвів свої нафтотанкери

Іранські нафтоплави вийшли в міжнародні води через можливий удар Ізраїля по найбільшому нафтовому терміналу Ірану. Влада…

1 хв. ago

На Заході та в Україні ухвалили рішення про переговори з РФ: ЗМІ дізналися деталі

Офіційні особи на Заході та в Україні дійшли згоди щодо рішення, що основою для переговорів…

4 хв. ago

Варто звернутися до лікаря: вчені назвали ще одну причину поганого сну

Лікар-натуропат, докторка Беккі, нещодавно поділилася своїми спостереженнями в соціальних мережах, припустивши, що низький рівень кортизолу…

22 хв. ago

Не свистів у хаті: чоловік чиновниці на ліжку з доларами став героєм нової порції мемів

Вже другий день не зупиняються меми та жарти з приводу того, що у керівниці Хмельницького…

44 хв. ago

Мобілізація здивує цієї осені-зими: скільки українців планують призвати до кінця року

Згідно зі звітом The Times, Україна планує мобілізувати додатково 200 тисяч осіб до кінця року. Однак перспективи…

49 хв. ago

З’явилися кадри звільнення газовидобувних веж біля Зміїного (відео)

Унікальна операція Сил оборони, як зазначають у Держприкордонслужбі, дає можливість українським захисникам контролювати значну частину…

1 годину ago