В’єтнамки, слінгбеки та платформа: яке жіноче взуття буде в моді цієї весни

Коли ж говорити про весняні тренди як не зараз, коли за лічені дні погода різко змінить свій градус. Тому саме час підготувати зручне, комфортне та стильне взуття для своїх ніжок.

Звісно, хто як не стиліст краще всього допоможе розібратися з питаннями трендів та моди, які будуть актуальні весною 2024 року. Саме тому стиліст Анастасія Кобильник розповіла про найгарячіші весняні тренди.

ЧОБОТИ SLOUCHYФото: instagram.com/anastasiia_kobylnyk/

ЧОБОТИ SLOUCHY

З поверненням естетики 90-х та нульових серед трендів на весну 2024 року стиліст відмічає чоботи силуету slouchy, у яких м’який верх вільно спадає вниз, утворюючи складки. Такі чоботи однозначно додадуть невимушеності та розслабленості в будь-який образ.

ВЗУТТЯ PEEP-TOEФото: instagram.com/anastasiia_kobylnyk/

ВЗУТТЯ PEEP-TOE

За словами стиліста, грандіозно повернулися з нульових і взуття з круглим вирізом у зоні пальців peep-toe (створені ще у 40-х роках). Оголені пальці ніг можна буде побачити у різних видах взуття — від туфлів до чобіт.

В”ЄТНАМКИФото: instagram.com/anastasiia_kobylnyk/

В’ЄТНАМКИ

Анастасія Кобильник відзначає, що вже весною в тренді знову будуть в’єтнамки у різних варіаціях — на низькому ході, платформі, підборах та з різними декоративними елементами. Дизайнери пропонують стилізувати це взуття як і в повсякденних, так і в вишуканих образах.

БАЛЕТКИФото: instagram.com/anastasiia_kobylnyk/

БАЛЕТКИ

Стиліст також розповіла, що естетика balletcore також знайшла місце серед трендів цього сезону, тому актуальними будуть балетки, особливо у моделі Mary Jane (з ремінцем спереду) — як класичні, так і з цікавими фактурами: з кристалами, сітчасті та прозорі.

СЛІНГБЕКИФото: instagram.com/anastasiia_kobylnyk/

СЛІНГБЕКИ

Елегантне взуття, підошва якого вигинається та загострюється в гострий носок або звужується до акуратного овалу і демонструє п’ятку — містить в собі весь шарм класичного стилю. Тому стиліст наголошує, що не дивно, що з популярністю офісної естетики слінгбеки знову запали нам в душу, як і в 90-х роках.

НЕВИСОКІ ПІДБОРИ ТА ПЛАТФОРМАФото: instagram.com/anastasiia_kobylnyk/

НЕВИСОКІ ПІДБОРИ ТА ПЛАТФОРМА

За словами Анастасії Кобильник, серед підборів популярними будуть невисокі підбори Kitten Heel та підбори-чарочки. А ще подіум заполонить взуття на платформі — особливо масивні лофери, сабо, клоги.

ГОСТРИЙ НОСОКФото: instagram.com/anastasiia_kobylnyk/

ГОСТРИЙ НОСОК

Також стиліст рекомендує звернути на різновиди взуття. Зокрема, цієї весни переважатиме гострий носок, настільки гострий, що його ще називають a knife-edge (ножеподібний кут).

FLOWERSФото: instagram.com/anastasiia_kobylnyk/

FLOWERS

Анастасія Кобильник наголошує, що один ти із головних трендових елементів декору у 2024 році будуть квіти. Тому бренди зараз активно прикрашають ними і взуття. Саме тому спокійно можна обирати такі моделі, у сезоні весна 2024 вони будуть в моді.

3D DECOR SHOESФото: instagram.com/anastasiia_kobylnyk/

3D DECOR SHOES

Крім цього, стиліст відзначає, що цього сезону на подіумах можна помітити багато взуття з настільки об’ємним декором, що він сягає підлоги — взуття з довгим пір’ям, нитками чи масивними бантами. Тому не бійтеся обирати на весну декороване взуття, саме цього сезону у вас буде можливість реалізувати всі свої побажання.

Ольга Степанова

Recent Posts

Підвищення податків: Зеленський впевнений, що бізнес у “потужному захваті”

На даний час проєкт закону щодо підвищення податків малозрозумілий майже для всіх учасників процесу. Крім…

27 хв. ago

На які авто взимку впадуть ціни: 6 моделей, вартих уваги

Шукаючи вигідні пропозиції, потенційні покупці ретельно аналізують авторинок. Останні роки приємних новин було мало – середні…

42 хв. ago

Зовсім скоро треба готуватися до мобілізації з 20 років: що кажуть нардепи

З 1 жовтня Кабінетом міністрів було внесено зміни до Порядку проведення призову на військову службу…

48 хв. ago

Які піджаки будуть наймоднішими цієї осені: стилістка пояснила, на що звернути увагу

Жакет, піджак чи блейзер - це універсальна річ на всі випадки життя. Його можна одягнути з…

53 хв. ago

Кіднепінг у космосі. Учені з’ясували, хто і коли викрав Місяць

У всій Сонячній системі немає нічого схожого на Землю та її Місяць: в інших планет є…

1 годину ago

У Росії затримали z-блогера, який критикував Путіна

Російського пропагандиста - "Z-блогера" Єгора Гузенка, відомого як  Тринадцятий, затримано в Новопавловську (Ставропольський край РФ). Офіційна…

1 годину ago