Найкращі варіанти стильної омолоджувальної стрижки для жінок з повним обличчям

Якщо у вас повне обличчя і ви шукаєте модну сміливу стрижку, що абсолютно не потребує укладання, біксі стане для вас ідеальним вибором. Ця зачіска елегантно підкреслить форми вашого обличчя, створюючи ефектний та довершений образ.

Які особливості стрижки біксі

Які стрижки для повних жінок / Фото: Mixnews

Ця стрижка має у собі ознаки подовженої піксі, однак цей варіант стрижки найбільше пасує жінкам з повним, квадратним та прямокутним лицем. Вона не тільки зможе кардинально змінити образ, а й зробити його ефектним. З такою стрижкою кожна пані почуватиметься приголомшливою. Біксі вважається універсальною зачіскою, адже пасує абсолютно всім жінкам з будь-якою структурою волосся.

Вибираючи біксі, ви зможете мати не лише розкішний вигляд, а й омолодитися на декілька років. До того ж, за рахунок текстурованих недбалих пасом волосся у такій зачісці набуває екстраординарного об’єму та візуальної густоти. Біксі зовсім не потребує укладання, гарно відростає і довго тримає форму.

Які варіанти біксі будуть найкращими для повних жінок

Які стрижки для повних жінок / Фото: pixabay.com
  • Біксі з поголеними ділянками. Цей варіант буде ідеальним для жінок з тонким волоссям, створить візуальну густоту й надасть природнього об’єму. Вибриті шари надають загальному образу легкості й екстравагантності, тому такий варіант стрижки вважається омолоджувальним.
Які стрижки для повних жінок / Фото: Mixnews
  • Асиметрична біксі для сміливих і впевнених у собі жінок. Ідеальним вибором стане асиметрична біксі з пасмами різної довжини. Така техніка допоможе створити візуальний об’єм волосся і видовжуватиме лінії круглого обличчя, робитиме вилиці витонченими, а погляд – виразним.
Які стрижки для повних жінок / Фото: pixabay.com
  • Біксі з меліруванням. За рахунок мелірування створюється додатковий об’єм та візуальна густота навіть на тонких локонах. Також мелірування посилює текстуру пасом, завдяки чому загальний образ виглядає молодим та більш привабливим.
Романчук Микола

Recent Posts

Папа Римський втрапив у скандал через слова про жінок

Папа Римський Франциск зазнав критики з боку Лувенського католицького університету в Бельгії через заяву про роль жінок…

8 хв. ago

У Бельгії двоє священників влаштували гей-оргію із наркотиками: один загинув, а другого – арештували

У Бельгії британський священнослужитель помер після ночі сексу та наркотиків зі своїм бельгійським "колегою". Останнього…

11 хв. ago

Чоловіки взялися колоти ботокс у мошонку: нова мода набирає обертів

Багато чоловіків часом переживають через розмір свого пеніса, і це досить поширена проблема. Такий стан,…

23 хв. ago

Як дізнатися, що хтось таємно вас не виносить: 7 тонких ознак

Розуміння людської поведінки може бути складною справою. Особливо коли люди намагаються приховати свої справжні почуття до вас.…

25 хв. ago

Німецький бренд Billy Boy випустив “цифрові презервативи”: від чого вони захищають

Німецький бренд презервативів BILLY BOY та Innocean Berlin запускають додаток CAMDOM. Його називають першим у…

27 хв. ago

Сестра посварилась з братом, який не пустив її “нестерпного” пса на весілля

Сестра розлютилася після того, як брат заборонив їй приводити померанського шпіца на весілля. На популярному…

30 хв. ago