Трендове літнє взуття: як вибрати стильну та зручну пару на кожен день

У спекотні літні дні представниці прекрасної статі шукають взуття, яке буде не тільки зручним і легким, а й стильним. І стилісти вже встигли надати кілька рекомендацій на цю тему. Які босоніжки та шльопанці допоможуть створити модний образ на кожен день у липні та серпні?

Квітковий декор

У 2024 році в моду повернулися босоніжки та сандалі на плоскій підошві та з квітковим декором. Вони ідеально підходять модницям, які хочуть привнести нотку жіночності та чарівності у повсякденний образ. Таке взуття може стати милою особливістю вбрання або доповненням більш офіційного луку.

Прозорий матеріал

Улюблені сандалії з дитинства повернулися в моду, але вже у більш “дорослому” варіанті. У багатьох модниць, народжених у період кінця 80-х і початку 90-х, у юному віці були схожі босоніжки або туфлі, зроблені з прозорої гуми різних відтінків. І 2024 року вони знову на піку популярності. Таке взуття чудово підходить для пікніка у парку, відпустки чи прогулянки.

Товста платформа

Одним із найзручніших способів стати трохи вищою і надати образу жіночності є носіння взуття на підборах. Але влітку краще вибирати шльопанці та босоніжки з масивною платформою, які зручніші. У такому взутті можна вирушити і на пляж, і на роботу.

Металік

Влітку модниці можуть сміливо користуватися правилом “чим яскравішим, тим краще”. Тому відмінним доповненням будь-якого літнього вбрання стануть босоніжки чи сандалі з матеріалу із металевим блиском. Але найкраще зробити їх головним акцентом образу, а не поєднувати їх із одягом яскравого кольору або з активним принтом.

Сандалії рибалки

Багато хто називає це взуття “страшно модним”. Справа в тому, що виглядають такі плетені сандалії з закритим носком та на низькій платформі досить грубо і здається, що вони створені виключно для чоловіків. Але насправді це трендові жіночі туфлі, які дуже зручні в носінні і неймовірно модні у 2024 році.

Ольга Степанова

Recent Posts

Важливо знати тим, хто служить у тилу: які виплати належать військовим у липні

Триває третій рік повномасштабної війни Росії в Україні. Не дивно, що у 2024 році на…

5 хв. ago

Українців будуть карати за російську музику: в Раді пропонують астрономічні штрафи

У Верховній Раді зареєстрували законопроєкт, який пропонує запровадження штрафів за прослуховування російської музики в громадських місцях.…

15 хв. ago

Як врятувати від спеки своїх котів, собак та інших улюбленців: топ-5 порад експерта

Спекотного літа тваринам не потрібен одяг, для прогулянок краще вибирати ранкові або вечірні години. Також важливо…

37 хв. ago

Як вимикатимуть світло 1 липня: в Укренерго опублікували графіки

Графіки відключень світла у понеділок, 1 липня, діятимуть по всій Україні з 00:00 до 24:00. Заходи обмеження…

42 хв. ago

Повістки поштою надсилатимуть за новими правилами: що відомо

Тепер повістка від ТЦК "може бути надіслана рекомендованим поштовим відправленням з описом вкладення та повідомленням…

45 хв. ago

Кейт Міддлтон, що лікується від раку, може показатися публіці вже у липні

Британська принцеса Кейт Міддлтон, яка проходить "профілактичну хімієтерапію" через рак, який був виявлений у дружини принца Вільяма, ймовірно, у…

47 хв. ago