Станьте зіркою пляжу: ці купальники зараз на піку популярності

При виборі купальника слід орієнтуватися на модні тенденції, щоб навіть на пляжі виглядати стильно та сучасно. Цього сезону представлені моделі купальників, які будуть на піку популярності, за допомогою яких можна підкреслити свій стиль та індивідуальність.

У матеріалі Who What Wear показані модні моделі купальників, які допоможуть вас почувати себе впевнено та привабливо. Попри те, що зараз ставка на мінімалізм та елегантність, на яскраві кольори заборон немає.

Червоний купальник

Червоний колір сам по собі привертає увагу та асоціюється з енергією, пристрастю та впевненістю. Такі купальники представлені в різних стилях — від класичних бікіні до елегантних монокіні й спортивних моделей. Це дає змогу кожній жінці знайти свій ідеальний варіант.

Модні купальники 2024

Жовтий купальник у клітинку

Тренд на цей купальник повернувся із 50-х років. Він дуже елегантний і яскравий — це, що потрібно, щоб почуватися зіркою пляжу. Така модель додасть ретно-нотки та грайливість вашому образу.

Які купальники в моді цього літа

Купальники з вирізами

Багато моделей зосереджені на декольте. Стилісти цього сезону пропонують звернути увагу на топи-халтери, які додають гламуру навіть найпростішому образу.

Стильні купальники 2024

Чорно-білі купальники

Це класичний та елегантний вибір, який ніколи не виходить із моди. Цього сезону такі купальники знову в тренді завдяки своєму стильному контрасту та універсальності. Чорно-біла гама підходить для будь-якого типу фігури та створює витончений образ, підкреслюючи переваги та приховуючи недоліки.

Ці купальники в тренді влітку 2024
Ольга Степанова

Recent Posts

100 гривень – це вже занадто: депутатка пояснила, чому людям не підвищать зарплати

Наразі в Україні підвищити мінімальну зарплату складно через економічні виклики. Навіть незначне збільшення потребує великих…

24 хв. ago

Як пройти ВЛК та отримати законне звільнення від служби: записки очевидця

Громадський діяч Владислав Бовсуновський ділиться особистим досвідом — як проходити ВЛК та отримати звільнення з…

25 хв. ago

Можливостей менше, вимог більше: Польща змінює правила для українців

У Польщі планують запровадити обмеження на кількість іноземних студентів у вищих навчальних закладах. Деякі університети…

28 хв. ago

Скільки коштують 100-доларові купюри зразка 2006 року: відповідь НБУ

Всі банкноти іноземної валюти, справжність яких підтверджена з використанням лічильників та детекторів, повинні прийматися банківськими установами до…

53 хв. ago

Трамп радився з Путіним, чи відправляти зброю Україні: деталі

Під час президентства Дональда Трампа у 2017 році він радився з російським диктатором Володимиром Путіним,…

59 хв. ago

Блогер Карма заявив про погрози зброєю з боку співробітника ТЦК (відео)

Блогер Ніколас Карма (справжнє ім'я Микола Бучак) заявив про збройний напад під час зйомок у…

1 годину ago