Наймодніші зачіски літа 2024 року: стильні ідеї на кожен день і для особливого випадку

У моді залишається легкість, природність та невимушеність. Тому складні зачіски і громіздкі аксесуари для волосся поступилися місцем простоті без надмірностей. Стилісти розповіли, які укладання будуть особливо модними влітку 2024 року. Вони підходять володаркам різної довжини волосся та не вимагають особливих зусиль.

Ефект мокрого волосся

Легкий стиль, який підійде до будь-якого образу та заходу. Домогтися ефекту мокрого волосся досить просто. Потрібно просто зачесати волосся назад, нанісши на них гель або інші засоби для укладання. Зачіска має виглядати трохи недбало, ніби дівчина тільки-но повернулася з пляжу.

Недбалий “хвіст”

Часи, коли укладання волосся в “хвіст” мало виглядати ідеально гладким, минули. Тому влітку модниці можуть сміливо зав’язувати волосся, не переживаючи, що десь воно лягло неідеально. Щоб ця зачіска підходила для більш офіційних заходів, стилісти радять спочатку трохи накрутити волосся, а потім збирати їх у “хвіст”.

“Пучок”

Ця елегантна та жіночна зачіска чудово підійде і для обіду з друзями, і для вечірнього заходу. Щоб зробити таке укладання, потрібно зібрати волосся в хвіст, використовуючи трохи гелю або пінки, і укласти його в пучок за допомогою шпильок. Для офіційного випадку можна зробити гладкий варіант зачіски, а для повсякденного образу підійде і трохи розпатланий варіант.

Пляжні хвилі

Це просте і красиве укладання, яке підійде і на кожен день, і для особливого випадку. Потрібно спочатку завити волосся в різні боки за допомогою великих бігуді або плойкою середнього розміру, а потім нанести на них спрей, що текстурує, який додасть локонам об’єм і текстуру.

Голівудські локони

На відміну від пляжних хвиль, така зачіска виглядає елегантніше, але водночас природно. Для укладання краще використовувати засоби, які “тримають” зачіску, але зовсім непомітні на волоссі. Щоб зробити великі локони, можна використовувати плойку або великий круглий гребінець, укладаючи локони від коренів до кінчиків в один бік. А потім нанести на них лак, щоб зафіксувати укладання.

Ольга Степанова

Recent Posts

Африканські пристрасті: першого липневого дня Україну накриє аномальна спека

Завтра, 1 липня, Україна стане одним із найспекотніших регіонів Європи. В окремих областях слід очікувати…

4 хв. ago

Безугла подала заяву в ДБР на Сирського, бо її не пускають до ЗСУ

Народний депутат Мар'яна Безугла продовжує з'ясовувати стосунки з головкомом ЗСУ Олександром Сирським. Сьогодні заступниця голови…

11 хв. ago

У Росії заявили про прорив у смт Північне завдяки виритому підземному тунелю

Міністерство оборони РФ заявляє про прорив російських військ у селище міського типу Північне (стара назва…

18 хв. ago

Начштабу “Азова” пригрозив тим, хто виступає за зупинку війни по лінії фронту

Начальник штабу "Азова" Богдан Кротевич виступив із погрозами на адресу тих, хто виступає за зупинку…

25 хв. ago

У Білорусі обіцяють застосувати ядерну зброю в разі загрози своїй незалежності

Білорусь може застосувати ядерну зброю "в разі загрози своїй незалежності". Про це заявив в інтерв'ю…

33 хв. ago

Автомат та окопи замість лекцій та конспектів: кого зі студентів відправлять на військову підготовку

З 1 вересня 2025 року курс базової військової підготовки стане частиною освітнього процесу у всіх…

40 хв. ago