Леопардовий принт знову у моді: як стати стильним

Літо 2024 року повертає в модні рамки один із найбільш обговорюваних трендів — леопардовий принт. Цей примхливий і водночас чудовий візерунок знову займає вершину модних подіумів, викликаючи живі дискусії серед стилістів та любителів моди. У той час як одні вважають леопардовий принт вершиною елегантності, інші цураються його через ризик виглядати надто зухвало. Але дотримуючись кількох простих правил, можна уникнути модних ляпів і виглядати бездоганно.

Леопардовий принт літа 2024

Мистецтво носити леопард без вульгарності

Вибір правильних речей із леопардовим принтом має вирішальне значення для створення стильного образу. Стилісти рекомендують уникати тонкого трикотажу та легінсів з таким візерунком, віддаючи перевагу більш стриманим та елегантним фасонам. Просторі джинси, сукні з фатину і суворі жакети можуть стати ідеальним полотном для демонстрації хижого принта.

Палітра кольорів: ключ до витонченості

Вибір кольору відіграє не меншу роль. Натуральні відтінки леопарду — це класика, яка дозволяє зробити акцент на витонченості та вишуканості. Однак, стилісти також схвалюють стриманіші варіанти, такі як чорні “плями” на сірому або блакитному тлі. Яскраві та кислотні варіанти принта, як правило, не приносять бажаного стилістичного ефекту.

Верхній одяг та аксесуари: як не переборщити

Леопардовий принт на верхньому одязі може пожвавити будь-який весняний гардероб. Тренчі та пальто з таким візерунком виглядають особливо ефектно, якщо уникати занадто блискучих та дешевих тканин. Аксесуари, включаючи взуття та сумки, надають ще одну можливість ненав’язливо включити леопардовий принт у ваш образ. Тут ключовим є вибір правильного кольору фурнітури — золота або мідна фурнітура чудово поєднується з “хижим” візерунком.

Ольга Степанова

Recent Posts

Українців будуть карати за російську музику: в Раді пропонують астрономічні штрафи

У Верховній Раді зареєстрували законопроєкт, який пропонує запровадження штрафів за прослуховування російської музики в громадських місцях.…

6 хв. ago

Як врятувати від спеки своїх котів, собак та інших улюбленців: топ-5 порад експерта

Спекотного літа тваринам не потрібен одяг, для прогулянок краще вибирати ранкові або вечірні години. Також важливо…

28 хв. ago

Як вимикатимуть світло 1 липня: в Укренерго опублікували графіки

Графіки відключень світла у понеділок, 1 липня, діятимуть по всій Україні з 00:00 до 24:00. Заходи обмеження…

32 хв. ago

Повістки поштою надсилатимуть за новими правилами: що відомо

Тепер повістка від ТЦК "може бути надіслана рекомендованим поштовим відправленням з описом вкладення та повідомленням…

35 хв. ago

Кейт Міддлтон, що лікується від раку, може показатися публіці вже у липні

Британська принцеса Кейт Міддлтон, яка проходить "профілактичну хімієтерапію" через рак, який був виявлений у дружини принца Вільяма, ймовірно, у…

38 хв. ago

Розплата за світло: з кожної квартири та будинку здеруть по 3-4 тисячі доларів

Ситуація з електроенергією в Україні є дуже складною. Практично щоденні ракетні обстріли та атаки російських БПЛА на…

39 хв. ago