Топові стрижки, які пасують абсолютно всім жінкам: 4 варіанти для будь-якої форми обличчя

Якщо ви шукаєте стрижку, яка вам пасуватиме, омолоджуватиме і буде актуальною упродовж тривалого часу, тоді варто зупинити свій вибір на стрижці боб. Наразі безліч варіантів цієї зачіски, вона шалено популярна в усьому світі вже багато років поспіль. А щоб підібрати правильний варіант зачіски до своєї форми обличчя, можна скористатися рекомендаціями стиліста. Розповідаємо, які стрижки підійдуть до будь-якого типу обличчя, посилаючись на поради майстра-перукаря Джастіна Гікокса.

Стрижка лоб для круглого обличчя

Трендові стрижки для будь-якого типу обличчя / Фото: pixabay.com

Така зачіска є ідеальним варіантом стрижки боб, оскільки підходить для будь-якої структури волосся. До того ж, вона належить до списку омолоджувальних стрижок, тому стилісти її рекомендують тим, хто хоче освіжити свій образ і омолодитися на кілька років. Гікокс рекомендує стрижку лоб усім власницям круглого обличчя, оскільки вона може візуально видовжити лице і підкреслити лінію вилиць.

Боб-лонг для квадратного обличчя

Трендові стрижки для будь-якого типу обличчя / Фото: pixabay.com

Ця стрижка закінчується за лінією нижньої частини обличчя, тому здатна видовжити його і прибрати непотрібний об’єм у зоні підборіддя. А якщо у вас від природи тонке негусте волосся, вона стане ідеальним варіантом, оскільки надає об’єму і густоти ослабленим локонам.

Градуйований боб для овального обличчя

Трендові стрижки для будь-якого типу обличчя / Фото: pixabay.com

Цей варіант стрижки не має обмежень щодо довжини локонів, її можна робити на коротку та середню довжину. Градуйований боб за рахунок своєї багатошаровості надає потрібного об’єму там, де його не вистачає. Зачіска візуально піднімає обличчя у зоні вилиць, тому також належить до омолоджувальних.

Боб однієї довжини для будь-якої форми обличчя і тонкого волосся

Трендові стрижки для будь-якого типу обличчя / Фото: pixabay.com

Ця зачіска є рятівним кругом для власниць тонкого ослабленого волосся, тому дуже популярна в усьому світі. Її можна за правом назвати універсальною, бо вона підходить до будь-якої форми обличчя. Якщо ви власниця хвилястих чи кучерявих локонів, тоді можна додати кілька шарів, щоб надати природної форми та об’єму вашим кучерям.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

45 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

47 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

48 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

58 хв. ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

1 годину ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

1 годину ago