Як надовго зберегти на тілі запах парфумів: геніальний лайфхак

Парфуми здатні створювати незабутні враження та підкреслювати індивідуальність людини. Також запахи можуть перенести нас у найкращі моменти нашого життя, допомогти відчути себе впевненіше та привабливіше.

Одна з найбільших проблем, з якою стикаються шанувальники парфумерії – це короткочасність аромату. Тому Yahoo поділився лайфхаком, який допоможе з нею впоратись.

Тривалість аромату парфумів залежить від багатьох факторів, наприклад, від їхньої якості, типу шкіри, погодних умов тощо. Однак є один універсальний спосіб, який незалежно від обставин значно подовжить час дії вашого улюбленого запаху.

Як покращити стійкість парфумів

Спочатку придбайте невелику баночку з вазеліном та за допомогою парової бані чи просто занурення її в гарячу воду розплавте його до рідкого стану. Потім додайте у вазелін трохи своїх улюблених ароматів та гарно все перемішайте. Зрештою покладіть розчин у холодильник до повного застигання та надалі використовуйте, як твердий парфум.

Такий самий трюк буде працювати не лише з духами, а й з, наприклад, чоловічим одеколоном. Таким чином продукт буде використовуватися економніше, а аромат буде стійкішим.

Як це працює

Вазелін – це, по суті, олія. Тому його масляно формула гарно зчіплюється з масляною формулою парфумів та при нанесенні на шкіру діє як фіксатор. Крім того, завдяки твердому стану, аромат не розбризкується в повітря, а випаровування рідин сповільнюється. Завдяки цьому ваші улюблені парфуми закінчується значно пізніше, ніж зазвичай.

Ольга Степанова

Recent Posts

Київ піднявся на перше місце в світі за забрудненістю повітря: не виходьте на вулицю

Через пожежі в екосистемі на Київщині українська столиця посіла перше місце в світі за рівнем…

7 хв. ago

Ізраїль близький до початку наземної війни в Лівані — WSJ

Хвиля смертоносних вибухів пейджерів та інших електронних пристроїв, які носили бойовики в Лівані, різко посилила…

16 хв. ago

Не мають законної сили: через які повістки не зможуть покарати

В Україні триває процес загальної мобілізації, під час якого територіальні центри комплектування активно розсилають повістки…

29 хв. ago

На замітку господиням: 3 помилки, які зіпсують пасту карбонара

Під час приготування пасти карбонари чи болоньєзе можна допустити деякі помилки, які зіпсують смак страви.…

39 хв. ago

ЄС закликав виконати ордери на арешт Путіна

Євросоюз закликав усі держави, які ратифікували Римський статут, виконувати свої зобов'язання. Зокрема йдеться про арешт…

52 хв. ago

Чи може ТЦК передати повістку через родичів: юрист дав пояснення

Військовослужбовці ТЦК не можуть передати повістку військовозобов'язаному через родичів. Якщо це сталося, то документ не…

1 годину ago