З яким взуттям носити шорти влітку 2024 року, щоб виглядати стильно

Щоліта шорти стають справжнім маст-хевом для модниць. Цей предмет одягу допомагає почуватися легко та комфортно у спекотні дні. Але перед жінками часто постає питання: з яким взуттям поєднувати шорти, щоб мати стильний вигляд? Відповідь на нього дали стилісти.

В’єтнамки

Для прогулянок на свіжому повітрі, походу на пляж або магазин відмінно підійде образ, що складається з коротких шортів, футболки або топу і в’єтнамок. Це легке взуття на плоскому ходу чудово витягує образ і добре виглядає з будь-якими шортами. Але стилісти радять обирати максимально лаконічні в’єтнамки базових кольорів.

Сандалії

У 2024 в тренди потрапили сандалії в гладіаторському стилі з безліччю ремінців і застібок. Вони також добре виглядають із шортами різної довжини, дозволяючи створити образ на кожен день або для більш урочистих заходів. В офіс також можна відправитися в такому взутті, але тільки якщо воно буде чорного, темно-коричневого або білого кольору.

Кросівки

Стилісти радять модницям спробувати створити образи в ретро-стилі з кросівками, високими шкарпетками, короткими шортами та футболкою, що облягає, або сорочкою, зав’язаною на талії. Але й для створення іншого образу з шортами спортивне взуття теж чудово підійде.

Балетки

Одним із трендів 2024 року стали балетки, тому ними можна доповнити і літній образ із шортами. Особливо актуальними будуть моделі з леопардовим принтом, атласними стрічками або з тканини-сітки. У таких туфлях буде зручно і легко навіть у спекотні дні.

Босоніжки

Босоніжки на підборах або платформі чудово поєднуються з шортами різної довжини. Візуально подовжують ноги і роблять жінку візуально стрункішою. Але для цього стилісти радять доповнювати образ об’ємним “верхом”. У такому вбранні можна вирушити будь-куди: на зустріч із подружками, у кафе, на свято чи на роботу.

Ольга Степанова

Recent Posts

Із президентів у королі: Байден розкритикував рішення суду щодо Трампа

Рішення Верховного суду США про президентську недоторканність створює "небезпечний прецедент". На практиці воно означає, що Дональд Трамп…

54 секунди ago

Українців змусять розлучитися із грошима: Кабмін збільшує головний податок для всіх

Український уряд подав Бюджетну декларацію на 2025-2027 роки, згідно з якою нестача коштів у держбюджеті…

12 хв. ago

Польща скасувала деякі програми для українців: що відомо

Польща продовжила тимчасовий захист для українців до 30 вересня 2025 року, але припинила один з видів…

15 хв. ago

Пенсії у 240 тисяч гривень: хто в Україні отримує найвищі виплати

Деяким українським суддям на пенсії виплачується до 240 тисяч гривень на місяць. Середня пенсія для суддів становить…

21 хв. ago

У Києві після замаху помер казахський опозиційний журналіст Садиков

У вівторок, 2 липня, у лікарні Києва помер казахський опозиційний діяч та журналіст Айдос Садиков,…

22 хв. ago

Times про можливий конфлікт РФ і США: де проходять “червоні лінії” Путіна, знає тільки він

Песимісти у США, які б'ють на сполох з приводу ризику прямого військового конфлікту між США і…

48 хв. ago