4 трендових топи на літо 2024 або як урізноманітнити образи у високу спеку

До літа залишились лічені дні, а це означає, що час придивитися цікаві образи на спекотну погоду. Для того аби виглядати стильно та бути в моді, стиліст Рената Павлик розповіла про актуальні моделі топі, які будуть в тренді цього літа.

Влітку градус завершеності образів знижується, адже нема можливості створювати багатошарові комплекти. Однак це не означає, що образи влітку не можуть бути цікавими. Стиліст Рената Павлик розповіла про 4 трендові варіанти топів, які ідеально підійдуть на літо.

Топи на затин у стилі 80-х

Топи на затин у стилі 80-х Фото: instagram.com/romanivnaa

Стиліст Рената Павлик рекомендує влітку 2024 звернути увагу на топи на затин у стилі 80-х років. За її словами, це можуть бути моделі з довгими або короткими рукавами, або ж з легких тканин, які здебільшого виконані у романтичному стилі.

Рената Павлик рекомендує комбінувати такі топи з більш цупкими поясними виробами, такими як шорти-бермуди з деніму, брюки у діловому стилі, або ж зі спідницею-олівцем.

Блузи/топи з відкритими плечима

Блузи/топи з відкритими плечима Фото: instagram.com/romanivnaa

Також Рената Павлик відзначає, що трендовими влітку 2024 будуть блузи або топи з відкритими плечима. За її словами, це дуже жіночна позиція в гардеробі, яка привідкриває найтендітнішу частину жіночого тіла.

“Обирайте не тільки топи, а й повноцінні сукні приталеного силуету, це дуже красиво і одразу з цікавою деталлю, яка правильно розставляє акценти в образі”,- пояснила стиліст.

Блузи з гіперболізацією у рукавах

Блузи з гіперболізацією у рукавах Фото: instagram.com/romanivnaa

Рукави-буфи, ліхтарики і просто об’ємні руки у сорочках — тренд літа 2024, який не тільки комфортний у спеку, але й дуже цікавий по силуету, який створює у мінімалістичних образах, пояснює Рената Павлик.

Прозорі майки/мереживні лонги

Прозорі майки/мереживні лонги Фото: instagram.com/romanivnaa

Коли ж, як не влітку оголювати більше жіночого тіла? Питання риторичне, а тренд цілком реальний і носибельний, зазначила стиліст.

Вона рекомендує комбінувати такий варіант топів влітку 2024 з контрастною по кольору білизною або ж для найсміливіших — носити зовсім без.

Ольга Степанова

Recent Posts

Українці масово виїжджають за кордон: в НБУ назвали причину

Наприкінці весни в Україні був зафіксований сплеск переміщення громадян через міжнародні кордони. Про це йдеться у макроекономічному та монетарному…

7 хв. ago

Хвиля підпалів авто військових набирає обертів: машини горіли зразу у двох містах (фото, відео)

В Україні продовжується хвиля підпалів автомобілів військовослужбовців. Один з інцидентів стався в Одесі на вулиці Заболотного. Про…

18 хв. ago

Смертоносні урагани на Землі змінять свій характер: що в майбутньому чекає на планету (відео)

В умовах кліматичної кризи, що нависла над планетою, вчені вже попередили, що цього року на…

38 хв. ago

Кому повістки надсилатимуть поштою

З 16 липня українські військовозобов'язані почнуть отримувати повістки звичайною поштою, після завершення встановленого законом 60-денного періоду для…

46 хв. ago

Алла Пугачова закликала друзів та колег-росіян виїхати з РФ

Російська співачка Алла Пугачова, яка публічно підтримала Україну на початку повномасштабного вторгнення та виїхала з…

58 хв. ago

З системи “Оберіг“ зникла інформація про військовозобов’язаних у розшуку

У системі "Оберіг" стався масштабний збій. З бази зникли всі дані про резервістів та військовозобов'язаних,…

1 годину ago