Як одягатися жінці після 45-ти: прості поради стилістів

Після 45 років жінки можуть змінювати свій стиль та підходити до одягу більш свідомо. Стилісти рекомендують кілька простих порад, які допоможуть жінкам створити гармонійний та стильний образ, пише Експерт.

  1. Обирайте комфорт: Після 45 років важливо обирати одяг, який не тільки виглядає стильно, але й забезпечує комфорт. Віддавайте перевагу натуральним тканинам та тканині, яка гарно тягнеться.
  2. Ставте на якість: Інвестуйте у якісний одяг, який буде служити вам довго. Обирайте класичні речі, які підходять до різних образів і залишаються актуальними з роками.
  3. Гратися кольорами: Експериментуйте з кольорами, але не забувайте про гармонію. Класичні кольори, такі як чорний, сірий, та бежевий, можна поєднувати з яскравими акцентами.
  4. Звертайте увагу на деталі: Уважно вибирайте аксесуари та деталі, які доповнюють ваш образ. Великі аксесуари можуть зробити ваш вигляд більш ефектним та стильним.
  5. Зберігайте пропорції: Важливо дотримуватися правил пропорцій при виборі одягу. Уникайте занадто вузьких або занадто вільних речей.

Застосовуючи ці прості поради, жінки після 45 років можуть створювати стильні та гармонійні образи, які відображають їхній смак та особистість.

Лисенко Катерина

Recent Posts

На замітку господиням: 3 помилки, які зіпсують пасту карбонара

Під час приготування пасти карбонари чи болоньєзе можна допустити деякі помилки, які зіпсують смак страви.…

8 хв. ago

ЄС закликав виконати ордери на арешт Путіна

Євросоюз закликав усі держави, які ратифікували Римський статут, виконувати свої зобов'язання. Зокрема йдеться про арешт…

21 хв. ago

Чи може ТЦК передати повістку через родичів: юрист дав пояснення

Військовослужбовці ТЦК не можуть передати повістку військовозобов'язаному через родичів. Якщо це сталося, то документ не…

36 хв. ago

Експерти пояснили небажання Путіна оголошувати нову хвилю мобілізації

Росія наразі не планує оголошення нової хвилі мобілізації в короткостроковій або середньостроковій перспективі, оскільки президент…

36 хв. ago

Стало відомо, хто може отримати пенсію загиблого військового

Попри війну, українці продовжують отримувати пенсії та соціальні виплати. В Україні існує декілька видів пенсії,…

48 хв. ago

На Троєщині стали трамваї: що сталося?

У Деснянському районі Києва через технічні причини зупинилися трамваї. Про це повідомляє «Київпастранс». Зокрема, йдеться про маршрути…

1 годину ago