Модне фарбування волосся: головні тренди-2024

З приходом весни багато жінок думають про зміну свого зовнішнього вигляду, починаючи з волосся. Модні тренди фарбування волосся в 2024 році пропонують широкий спектр можливостей для творчості та самовираження, пише Експерт.

Ось деякі з найгарячіших трендів:

  1. Натуральні відтінки: В 2024 році очікується зростання популярності природних відтінків, таких як медовий блонд, коричневий і каштановий. Ці відтінки надають волоссю природного та свіжого вигляду, підкреслюючи його природну красу.
  2. Пастельні відтінки: Рожевий, лавандовий, блакитний – пастельні відтінки залишаються в тренді у 2024 році. Ці м’які та ніжні кольори додають волоссю вишуканості та жіночності, створюючи казковий вигляд.
  3. Болд-кольори: Яскраві і насичені кольори, такі як фіолетовий, червоний і синій, залишаються популярними серед сміливих модниць. Ці барвисті відтінки додають волоссю енергії та стилю, створюючи вражаючий образ.
  4. Балаяж і Омбре: Ефектний балаяж та омбре залишаються в тренді й в 2024 році. Ці техніки фарбування надають волоссю глибину і об’єм, створюючи неповторний і динамічний вигляд.
  5. Металічні відтінки: Сріблястий, золотий, бронзовий – металічні відтінки волосся залишаються актуальними й у 2024 році. Ці кольори додають волоссю блиску і сяйва, створюючи елегантний та сучасний вигляд.

Незалежно від вашого вибору, модні тренди фарбування волосся в 2024 році пропонують безліч варіантів для створення стильного та індивідуального образу.

Лисенко Катерина

Recent Posts

ЦАХАЛ розпочав нову наземну операцію у Секторі Газа і оточив місто Джабалія

Армія оборони Ізраїлю заявила в неділю, що в рамках нової наземної операції оточила місто Джабалія на півночі…

7 хв. ago

На війні з Росією загинув зять Ірини Фаріон

Військовий Василь Особа, який був чоловіком Софії Семчишин, доньки мовознавиці Ірини Фаріон, загинув на війні…

10 хв. ago

Як вплине на мобілізацію зміна термінів явки до ТЦК: пояснення адвоката

Скорочення термінів явки до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) жодним чином принципово нічого…

50 хв. ago

Найбагатша росіянка втратила половину свого статку

Засновниця російського гіганта онлайн-торгівлі Wildberries Тетяна Кім, яка вважається найбагатшою жінкою в Росії втратила майже…

53 хв. ago

В Україні знову буде тепло: прогноз погоди на тиждень, 7-13 жовтня

Наступного тижня в Україні очікується помірно тепла погода, з періодичними дощами, які подекуди супроводжуватимуться грозами. Про…

57 хв. ago

Ліміти на карткові перекази: ПриватБанк скасує обмеження для частини клієнтів

На деяких клієнтів ПриватБанку не буде поширюватись ліміт на перекази з картки на картку, встановлений…

1 годину ago