Модні короткі стрижки 2024: актуальні зачіски, які стилісти рекомендують цього сезону

Короткі стрижки знову в тренді цього сезону, повідомляють експерти. Вони мають популярність завдяки своїй універсальності, практичності та підкреслюють індивідуальність.

Фахівці моди пропонують приміряти цього сезону такі трендові варіанти коротких стрижок — вони допоможуть надихнутися сучасними ідеями та експериментувати з образами.

Піксі з бічним проділом

Напрочуд елегантний варіант короткої зачіски піксі, який підкреслює риси обличчя. Великий її плюс в тому, що  вона не вимагає багато часу на догляд та укладання. 

Щоб так підстригтися, потрібно укоротити волосся на скронях та потилиці та залишити довшим угорі. А ефектний бічний проділ зробить образ ще цікавішим.

Піксі з боковим проділом
Піксі з боковим проділом/ фото:cosmo.com.ua

Флеппер-боб

Флеппер-боб — це екстремально короткий геометричний боб у стилі флепперів. Для тих, хто не знає: флеппери (англійською  flappers) — прізвисько емансипованих молодих дівчат 1920-х років, які уособлювали покоління “двадцятих, що ревуть”. Довжина зачіски — до середини щік або трохи вище лінії нижньої щелепи. Важливо в цій зачісці подбати, щоб волосся було гладким, мало нібито “відполірований” блиск.

Флеппер-боб
Флеппер-боб

Cub cut

“Молодша сестра” хайпової зачіски wolf cut — більш коротка, не настільки текстурна, проте все ще edgy. Вона трохи коротша, ніж “вовчиця”, доходить до підборіддя, і має більш м’яку та плавну текстуру. У соціальних мережах її часто називають “цуценя” або “вовченя”, від англійського слова “cub” — дитинча. 

Стилісти описують “каб кат” як суміш “шегі”, “вульфкат” та “боб” .Від “боба” їй дісталася довжина до підборіддя, від “шегі” —  легка недбалість і багатошаровість, а від “вовчиці” — зухвале “дике” укладання.

 “Вовченя” має шари з різними переходами довжини та “рвані” кінчики, що надає образу недбалого вигляду, що нагадує гранж 90-х. Ця зачіска підходить для всіх типів та текстур волосся та може бути адаптована під ваші індивідуальні потреби.

Cub cut
Стрижка “каб кат”
Романчук Микола

Recent Posts

Після атаки дронів у Ростовській області РФ спалахнула пожежа. ВІДЕО

У Росії поскаржилися на атаку дронів у ніч проти 27 вересня. Влада Ростовської області заявила…

6 хв. ago

Які нові сервіси з’являться у Резерв+

У застосунку Резерв+ близько 10 мільйонів завантажених електронних військово-облікових документів. Про це в ефірі марафону «Єдині новини» розповіла Катерина Черногоренко, заступник…

19 хв. ago

ТОП-5 головних трендів деніму на осінь.ФОТО

Штани, жакети чи спідниці з деніму — це ті речі, які ми переносимо з одного…

29 хв. ago

В Україні готують масовий призов: майже мільйон повісток буде вручено за 3 місяці

Кабінет міністрів України затвердив виділення 71,82 млн грн на централізоване виготовлення 900 тис. повісток, які…

41 хв. ago

Київ отримає дозвіл на удари углиб РФ

Рішення про зняття обмежень для України на застосування західної далекобійної зброї з військових цілей на…

54 хв. ago

Загальна мобілізація: у яких випадках ТЦК затримує вас незаконно

В Україні групи оповіщення ТЦК мають обмежені повноваження щодо взаємодії з військовозобов'язаними. Їхнє головне завдання…

1 годину ago