Модні короткі стрижки 2024: актуальні зачіски, які стилісти рекомендують цього сезону

Короткі стрижки знову в тренді цього сезону, повідомляють експерти. Вони мають популярність завдяки своїй універсальності, практичності та підкреслюють індивідуальність.

Фахівці моди пропонують приміряти цього сезону такі трендові варіанти коротких стрижок — вони допоможуть надихнутися сучасними ідеями та експериментувати з образами.

Піксі з бічним проділом

Напрочуд елегантний варіант короткої зачіски піксі, який підкреслює риси обличчя. Великий її плюс в тому, що  вона не вимагає багато часу на догляд та укладання. 

Щоб так підстригтися, потрібно укоротити волосся на скронях та потилиці та залишити довшим угорі. А ефектний бічний проділ зробить образ ще цікавішим.

Піксі з боковим проділом
Піксі з боковим проділом/ фото:cosmo.com.ua

Флеппер-боб

Флеппер-боб — це екстремально короткий геометричний боб у стилі флепперів. Для тих, хто не знає: флеппери (англійською  flappers) — прізвисько емансипованих молодих дівчат 1920-х років, які уособлювали покоління “двадцятих, що ревуть”. Довжина зачіски — до середини щік або трохи вище лінії нижньої щелепи. Важливо в цій зачісці подбати, щоб волосся було гладким, мало нібито “відполірований” блиск.

Флеппер-боб
Флеппер-боб

Cub cut

“Молодша сестра” хайпової зачіски wolf cut — більш коротка, не настільки текстурна, проте все ще edgy. Вона трохи коротша, ніж “вовчиця”, доходить до підборіддя, і має більш м’яку та плавну текстуру. У соціальних мережах її часто називають “цуценя” або “вовченя”, від англійського слова “cub” — дитинча. 

Стилісти описують “каб кат” як суміш “шегі”, “вульфкат” та “боб” .Від “боба” їй дісталася довжина до підборіддя, від “шегі” —  легка недбалість і багатошаровість, а від “вовчиці” — зухвале “дике” укладання.

 “Вовченя” має шари з різними переходами довжини та “рвані” кінчики, що надає образу недбалого вигляду, що нагадує гранж 90-х. Ця зачіска підходить для всіх типів та текстур волосся та може бути адаптована під ваші індивідуальні потреби.

Cub cut
Стрижка “каб кат”
Романчук Микола

Recent Posts

Ліквідувати комісії та скасувати медогляд: яку реформу готує Міноборони для призовників

Міністерство оборони готує нову реформу для призовників. У відомстві планують ввести електронний кабінет, ліквідувати комісії та скасувати…

4 години ago

На одній із вулиць Кропивницького припинено вивіз сміття через курйозну причину

У Кропивницькому компанія «Екостайл», що займається вивезенням сміття, припинила обслуговувати контейнерний майданчик на вулиці Полтавській, 28…

4 години ago

Небезпечні одинаки. Названо найлютішого хижака на Землі, окрім людини

Наша планета є домівкою для величезної кількості живих істот: деякі з них здатні мирно ділити…

5 години ago

Найнебезпечніший птах на Землі: живі динозаври 2 метри заввишки й вагою 76 кг бігають планетою

Наша планета є домівкою для величезної кількості живих істот: деякі з них заворожують, інші розчулюють, а…

5 години ago

Не чіпали понад 100 років: блогер побував у замку, власник якого загинув на “Титаніку”

Міський дослідник і блогер під нікою deserted_places побував усередині замку у Франції, який був занедбаний…

5 години ago

Українцям скасують виплати, але щось залишать: прожити буде складніше

Восени 2024 року українські біженці в Польщі зіткнулися зі значними змінами в системі соціальної допомоги,…

5 години ago