Модні короткі стрижки 2024: актуальні зачіски, які стилісти рекомендують цього сезону

Короткі стрижки знову в тренді цього сезону, повідомляють експерти. Вони мають популярність завдяки своїй універсальності, практичності та підкреслюють індивідуальність.

Фахівці моди пропонують приміряти цього сезону такі трендові варіанти коротких стрижок — вони допоможуть надихнутися сучасними ідеями та експериментувати з образами.

Піксі з бічним проділом

Напрочуд елегантний варіант короткої зачіски піксі, який підкреслює риси обличчя. Великий її плюс в тому, що  вона не вимагає багато часу на догляд та укладання. 

Щоб так підстригтися, потрібно укоротити волосся на скронях та потилиці та залишити довшим угорі. А ефектний бічний проділ зробить образ ще цікавішим.

Піксі з боковим проділом
Піксі з боковим проділом/ фото:cosmo.com.ua

Флеппер-боб

Флеппер-боб — це екстремально короткий геометричний боб у стилі флепперів. Для тих, хто не знає: флеппери (англійською  flappers) — прізвисько емансипованих молодих дівчат 1920-х років, які уособлювали покоління “двадцятих, що ревуть”. Довжина зачіски — до середини щік або трохи вище лінії нижньої щелепи. Важливо в цій зачісці подбати, щоб волосся було гладким, мало нібито “відполірований” блиск.

Флеппер-боб
Флеппер-боб

Cub cut

“Молодша сестра” хайпової зачіски wolf cut — більш коротка, не настільки текстурна, проте все ще edgy. Вона трохи коротша, ніж “вовчиця”, доходить до підборіддя, і має більш м’яку та плавну текстуру. У соціальних мережах її часто називають “цуценя” або “вовченя”, від англійського слова “cub” — дитинча. 

Стилісти описують “каб кат” як суміш “шегі”, “вульфкат” та “боб” .Від “боба” їй дісталася довжина до підборіддя, від “шегі” —  легка недбалість і багатошаровість, а від “вовчиці” — зухвале “дике” укладання.

 “Вовченя” має шари з різними переходами довжини та “рвані” кінчики, що надає образу недбалого вигляду, що нагадує гранж 90-х. Ця зачіска підходить для всіх типів та текстур волосся та може бути адаптована під ваші індивідуальні потреби.

Cub cut
Стрижка “каб кат”
Романчук Микола

Recent Posts

Мати п’ятьох дітей померла після популярної косметичної процедури: що сталось

У Британії померла 33-річна мати п'яти дітей. Сталось після того, як вона зробила популярну косметичну процедуру -…

3 хв. ago

Всім приготуватися: в “Оберіг” внесуть нову інформацію про чоловіків

У світі цифровізація охоплює всі сфери життя, і оборонна галузь перестав бути винятком. У Верховній Раді України…

8 хв. ago

Цифра колосальна і продовжує зростати: скільки військових самовільно залишили частини

В Україні нерідко трапляються випадки самовільного залишення частини (СЗЧ) військовослужбовцями Сил оборони. З 2022 року вже понад…

14 хв. ago

Окупація Запоріжжя стане реальною через втрату Вугледару – військовий експерт

Армія РФ продовжує активні наступальні дії на Вугледар, а також активізувалась на Запорізькому напрямку. Військовий експерт Дмитро Снєгирьов…

18 хв. ago

Українські біженці перетворяться на безхатченків: ще одна країна хоче скасувати допомогу

Уряд Ірландії розглядає можливість змін у програмі виплат у розмірі 800 євро тим громадянам, які…

21 хв. ago

Саудівська Аравія збільшить видобуток нафти. Financial Times пояснила, як це вплине на РФ

Саудівська Аравія готова збільшити видобуток нафти і відмовитися від своєї неофіційної цільової ціни в $100 за…

31 хв. ago