З чим носити джинси: 5 ненудних ідей, які вам захочеться повторити

У 2024 році в тренді монохромні джинси прямого крою, кльош, із широкими холошами і так звані підкови (з напівкруглими холошами). Усі їх об’єднує те, що вони легкі в стилізації та пасують жінкам із будь-яким зростом і типом фігури.

З чим ви зазвичай носите штани із деніму? Це футболка, майка в рубчик чи, можливо, біла oversize-сорочка? Вдихніть у свої образи нове життя за допомогою більш цікавих ансамблів.

Подовжений піджак вільного крою (особливо якщо має принт у вигляді вертикальних ліній) візуально витягує силует. З ним ви здаватиметеся вищими й стрункішими. Матеріал верху має бути цупким. Наприклад, натуральна шкіра чи костюмна тканина. Колір – ахроматичний (білий, чорний і всі відтінки сірого) чи насичений смарагдовий, винний, шоколадний тощо. Завершіть свій лук прямими джинсами й мюлями або елегантними туфлями-човниками.

Це – улюблений модний прийом француженок. Усього одна річ, а саме твідовий піджак в дусі Chanel, здатна будь-який лук із джинсами зробити благородним. Обирайте монохромний виріб чи з візерунком, який імпонує найбільше (“ялинка”, “гусяча лапка” або в крупну клітинку). З взуття підійдуть кеди, туфлі Мері Джейн, мюлі, лаконічні босоніжки або човники.

Як щодо контрастних фактур? Скомбінуйте в своєму образі цупкі джинси й шовкову блузу вільного/асиметричного крою. Ефектний вигляд матиме верх у таких барвах: молочному, пудровому, чорному, сапфіровому, рубіновому чи смарагдовому. Надто банально? Зодягніть блузу з принтом polka dot (дрібний горох) або абстрактними візерунками.

Тут йдеться про топ-бюстьє, у техніці кроше, бандо із масивним бантиком, про шовковий топ або з органзи та з рукавами-буфами. Будь-який із цих варіантів підкреслить вашу жіночність та легкість. Робіть ставку на монохромні моделі в пастельній чи насиченій гамі, без декору та принтів. Адже вони самодостатні.

Стилізуйте джинси жилетом із деніму, костюмної тканини чи з щільного льону. Верх має бути однотонним. Інакше ви переобтяжите образ. Далі взуйте елегантні мюлі, білі кеди чи туфлі на невисоких підборах і, якщо бажаєте, зав’яжіть на шиї шовкову хустку. Останнє додасть до вашого луку цікавий акцент.

Ольга Степанова

Recent Posts

Як легко прибрати поганий запах у квартирі: експерт назвала кілька способів

Одним із головних питань домогосподарок є розв'язання проблеми з неприємним запахом у домі, але існує кілька простих…

3 хв. ago

Гірка правда: фахівець розкрив, як українцям “замилюють очі” щодо опалення та електрики

Олег Попенко, голова союзу споживачів комунальних послуг, детально розповів про плани встановлення когенераційних установок у…

14 хв. ago

Чоловік відмовився поступитись місцем людині з інвалідністю: у мережі йому «аплодують стоячи»

Чи не в кожного досвідченого мандрівника хоча б раз у житті просили помінятися місцями. Причини можуть…

26 хв. ago

Росія сховала за кордоном мільярди доларів, які неможливо заморозити, — аналітик

Навіть всупереч міжнародним санкціям, за час повномасштабного вторгнення РФ в Україну, російським резидентам вдалося накопичити…

40 хв. ago

Ціни на оренду житла “злетіли до небес”: скільки коштує квартира у Києві, Львові та Дніпрі

Бум на житло в Україні. Вартість оренди суттєво зросла разом із попитом. Окрім початку навчального року,…

52 хв. ago

У РФ у районі золотовидобувної ділянки розбився вертоліт з бізнесменами: подробиці (фото)

У Амурській області Росії сталася авіакатастрофа за участю легкого багатоцільового гелікоптера Robinson R66. Це сталося…

1 годину ago