Сумки королеви Камілли: улюбленці з її гардероба

Відтоді, як дружина короля Чарльза III стала королевою-консортом, а потім і просто королевою, її гардероб зазнав деяких змін. Змінилися й улюблені аксесуари, зокрема сумки, які Камілла любить носити.

Незвичайна сумка Rodnik Band

Сумки королеви Камілли

З цим аксесуаром Каміллу бачили ще 2015 року. Бірюзовий клатч, прикрашений паєтками, має вигляд банки бобів Heinz, які любить їсти дружина короля. І хоча з цим аксесуаром королева з’являлася у світському суспільстві не так часто, його можна зарахувати до тих, що найбільше запам’ятовуються.

Сумки, як у Кейт, від Aspinal of London

Сумки королеви Камілли

Сумки від британського бренду Aspinal of London – теж серед улюбленців королеви, причому не лише у неї. Любить цю марку і принцеса Уельська Кетрін. В її колекції одразу кілька сумок, як і в колекції Камілли. Наприклад, темно-бордова зі шкіри крокодила на короткій ручці та чорна класична з золотою фурнітурою. Обидві ці сумки можуть чудово доповнити практично будь-який королівський образ.

Сумки королеви Камілли

Улюблений бренд Єлизавети II Launer

Сумки королеви Камілли

Улюблений бренд сумок покійної королеви Єлизавети II – тепер серед улюбленців і у Камілли. Найчастіше вона носить клатч Launer чорного кольору. Класична модель дуже універсальна та підійде до будь-якого образу. А одного разу Камілла відвідала фабрику бренду в Бірмінгемі, де їй подарували мініатюрну чорну сумочку.

Сумки королеви Камілли

Класика від Chanel

Сумки королеви Камілли

Звісно, а як без французького бренду Chanel – його королева Камілла теж обожнює і носить доволі часто. Це синя вінтажна сумка на короткій ручці, з якою Її Величність можна часто побачити на публіці. Носить її королева без плечового ременя.

Також у неї є чорна сумка Chanel на короткій ручці із золотою фурнітурою. З нею Камілла з’являється на публіці трохи рідше.

Сумки королеви Камілли

Сумка, як у Меган, від DeMellier London

Сумки королеви Камілли

Це сумка на всі часи та будь-який вихід. У Камілли вона у смарагдовому відтінку. Носить її королева дуже часто – і на заходи по роботі, і на службу до церкви в Сандрінгемі. Герцогиня Сассекська Меган теж любила носити цей бренд, коли жила в Лондоні до того, як вони з принцом Гаррі склали з себе королівські повноваження 2020 року.

Ольга Степанова

Recent Posts

Є ризик втрати Торецька і Нью-Йорка: DeepState повідомив про невтішне становище 206 ОБ ТрО

Моніторинговий проєкт DeepState повідомив про важке становище 206 батальйону ТрО. Наслідками ситуації, що склалася, може стати…

10 хв. ago

“Людина, яку запихнули в бусик, не буде воювати”: командир ЗСУ різко висловився про мобілізацію

Людина, яку запихнули, ногами забили в бусик — вона не буде воювати. Вона зробить все що завгодно,…

15 хв. ago

Військові змушені купувати за власні кошти те, що зараз без проблем отримує поліція

Військовий Ігор Луценко повідомив, що з весни цього року спостерігає у найбільших містах чудові новенькі…

19 хв. ago

Кожен третій росіянин схвалює ядерний удар по Україні — опитування

Понад третина російських громадян вважають “виправданим” у війні проти України застосування ядерної зброї. Про це свідчать результати…

32 хв. ago

Які документи мобілізованому мають видати в ТЦК

Мобілізаційний процес в Україні набрав нових обертів після ухвалення нового законопроєкту про мобілізацію. Це зумовлено необхідністю…

34 хв. ago

Як вибрати ідеальний головний убір на літо 2024

Літній сезон 2024 обіцяє бути особливо спекотним, і в таку погоду неможливо обійтися без головного…

36 хв. ago