Бути в тренді: наймодніші джинси сезону осінь-зима 2024/2025

Якщо і є слово, здатне визначити тренди сезону осінь-зима 2024/2025, то це різноманітність. Особливо якщо говорити про джинси. Зірки вуличного стилю обирають усі можливі моделі, об’єднуючи в одному сезоні такі протилежні дизайни, як вузькі та мішкуваті. Поряд з ними можна побачити і джинси карго з функціональними кишенями та моделі, створені в техніці печворк. Vogue.ua зібрав 6 наймодніших джинсів цього сезону за версією вуличного стилю.

Вузькі джинси

Минулого року модниці офіційно заявили: повернення вузьких джинсів забезпечено. Повільно, навіть якщо ми протидіємо цьому, цей силует став еквівалентом білої футболки, тобто позачасовою базою гардеробу. На його користь — універсальність, яка є частиною найелегантніших нарядів, з балетками та блейзерами. Незважаючи на те, що вузькі джинси здаються застарілими, допоможуть вирішити проблему “що надіти?”.

Мішкуваті джинси з низькою посадкою

Фотографії ангелів Victoria’s Secret за межами шоу на початку 2000-х з їхніми джинсами з дуже низькою посадкою було б достатньо, щоб пояснити моду цілої епохи. Ризикована пара, з якою комфорт відійшов на другий план. Однак цей брак комфорту зник, коли дизайнери представили мішкуваті моделі. Цей широкий формат вільно спадає замість того, щоб стискати живіт, тому насправді створює іншу естетику. Оновлені, вони мають вигляд унісекс, оскільки недбало сидять на стегнах.

Джинси карго

Функціональна мода на підйомі. Цього сезону джинси мають практичну деталь, яка змусить обійтися навіть без сумки, і це кишені. Крім своєї робочої мети та гір, для яких вони були розроблені, карго з’являються повсюдно, оскільки вони адаптуються до всіх типів стилів, завжди зберігаючи той міський акцент, який робить їх ідеальними для найнеформальнішого вуличного одягу.

Подовжені джинси

Довжина – це щось загальне для всіх джинсів поточного сезону: вони будуть дуже довгими. Ще один підхід до фасону оверсайз, який виходить за рамки звичного крою. Кеті Голмс уже приєдналася до цього тренду, одягнувши подовжені джинси під час минулого Тижня моди в Парижі.

Джинси з підкатами

Подібно до того, як гармонійно співіснують вузькі та мішкуваті моделі, є ще одне стилістичне протиріччя, яке важко не помітити. Попередні джинси, довгі до межі, зустрічаються з підкатами. Це версія, у якій їх кінець складається, щоб залишати видимим поділ. Крім того, чим ширше це, тим краще. Додатковий простір, який не витрачається даремно на рівні дизайну і де логоманія знаходить своє місце. Вони пасують до будь-якого одягу та мають певний ретро-вид, який робить їх позачасовими.

Джинси в стилі печворк

Частина естетики Y2K та стилю бохо, джинси печворк, які, здавалося, зникали, повернулися з новою силою. Замість того, щоб розміщувати різні типи тканин без певного малюнка, вони мають ідеально визначені квадрати і стають чудовою альтернативою класичним моделям. У столиці Данії модниці поєднували їх з в’язаними светрами, куртками та нейтральними аксесуарами, серед яких чорні взуття та сумки.

Лисенко Катерина

Recent Posts

Захист 100%: окупанти захищають Керченський міст огорожею з діжок з-під огірків. ФОТО

Про це повідомляє "Кримський вітер", опублікувавши фото бочок. "Індія забезпечила Росію спеціальною зброєю для захисту Керченського мосту…

27 хв. ago

Якщо завтра помре Путін, у Росії почнеться боротьба кланів: погляд

Якщо завтра помре Путін, то в Росії буде такий самий конфлікт правлячих еліт. Але з…

42 хв. ago

У Десні поблизу Києва рівень води впав до критичного мінімуму

Рівень води на гідрологічному посту в селі Літки становить лише 70 см від нульової відмітки…

57 хв. ago

Стало відомо, що буде з організмом, якщо відмовитись від кави

Зазвичай, день починається з чашки гарячої кави. Але чи справді цей напій такий корисний. Що…

1 годину ago

Вже час діставати підштанники: в Україну йде похолодання

В останні дні вересня температура повітря почне знижуватись, у деяких регіонах до максимальних +15 градусів.…

1 годину ago

Запасайтесь вже зараз: які консерви на зиму радять придбати українцям?

Почніть робити запаси вже зараз: які консерви на зиму радять придбати українцям? Багато українців почали…

1 годину ago