Жовтий – колір літа 2024: як адаптувати його в гардероб

Яскраві насичені кольори — це саме те, чого хочеться влітку. Зокрема, одним із таких у 2024 році є жовтий. Він ідеально відповідає теплій порі та відтворює настрій літа. Залишилось дізнатися, які одиниці одягу варто придбати у цьому кольорі.

Влітку 2024 року можна створювати як луки у повністю жовтому кольорі, так і частково, пише Vogue. Деякі зупиняються лише на аксесуарах у цьому відтінку. Це однозначне вдале рішення — купити річ для свого гардеробу у жовтому, бо він зробить образи стильнішими та помітнішими.

Жовта сукня

Сукня у жовтому кольорі на літо зробить вас наймоднішою з-поміж усіх, хто обирає суто спокійні відтінки. Це чудовий спосіб підкреслити свою індивідуальність й привертати погляди. Матеріал обирайте залежно від того, куди будете носити цю річ. На ошатні заходи — купуйте сукню з атласу, шовку. На щодень — з льону, котону та простих матеріалів. Важливо обирати натуральні тканини, щоб не паритися у вбранні.

Жовта сукня, Фото: Pinterest

Жовтий топ

Якщо хочете бути у тренді, але не готові творити total-yellow луки, тоді можете придбати таку невеличку річ, як топ чи майку. Таку одиницю гардеробу можна комбінувати як джинсами і шортами, так і спідницями. Будуть актуальними як мінімалістичні варіанти, так і об’ємні й з пишними елементами.

Жовтий топ, Фото: Pinterest

Жовте взуття

Взуття такого яскравого кольору — це про незалежність та свободу проявлення. Воно може стати головним акцентом образу. Можна придбати мюлі, балетки чи босоніжки у жовтому і створювати цікаві та сміливі аутфіти.

Жовте взуття, Фото: Pinterest

Жовті аксесуари

Для тих, хто не готовий вражати суцільно жовтими образами, хороша ідея — обмежитися лише аксесуарами. Обирайте намиста, сережки, сумки, хустки й навіть парасольки жовтого кольору. Вони покращуватимуть вам настрій навіть у дощовий день.

Жовті аксесуари, Фото: Pinterest

Жовтий низ

Штани-карго, спідниці, джогери, шорти у соковитому відтінку допоможуть створити сміливі та цікаві образи. Комбінуйте такі речі з спокійнішими відтінками — молочним, білим, бежевим. Буде вау.

Жовті штани, Фото: Pinterest
Ольга Степанова

Recent Posts

Мільйони на благоустрій під час війни: у Кривому Розі скандал через траву

У Кривому Розі влада збирається витратити мільйони на благоустрій під час повномасштабної війни. Йдеться про тендери…

55 секунд ago

Легко долає 150 км: США почне виготовляти нові ракети для Himars

Компанія Lockheed Martin випускатиме керовані ракети підвищеної дальності ER GMLRS, які використовують у реактивній системі…

8 хв. ago

Про машини можна забути: з 16 липня влада буде масово позбавляти українці прав

В Україні з 16 липня 2024 року почне працювати механізм притягнення до відповідальності військовозобов'язаних чоловіків,…

17 хв. ago

Трендове літнє взуття: як вибрати стильну та зручну пару на кожен день

У спекотні літні дні представниці прекрасної статі шукають взуття, яке буде не тільки зручним і…

22 хв. ago

“Ти займався сексом із порнозіркою”: на дебатах Байден нагадав Трампу про його зради

Президент Джо Байден на три роки і сім місяців старший за колишнього президента Дональда Трампа.…

27 хв. ago

У Німеччині з’явився перший у світі завод із виробництва сонячного палива

Компанія Synhelion, заснована Швейцарською вищою технічною школою Цюріха, заявила про відкриття першого у світі промислового…

49 хв. ago