Модні сукні весни та літа 2024 року: трендові фасони, тканини та силуети

Взимку не кожна жінка готова одягати сукню, але навесні багато модниць з радістю обирають цей предмет одягу не тільки на свята. І стилісти розповіли їм, які фасони, матеріали та моделі будуть у тренді у весняно-літній період 2024 року.

Пропонуємо дізнатися про те, які сукні будуть наймоднішими в найближчі місяці, пише Today.

Шкіряна сукня

Такий варіант одягу відмінно підійде для весняних днів. Шкіряне плаття довжиною до колін або нижче відмінно впишеться в діловий дрес-код, підійде для прогулянки або побачення. А молоді дівчата можуть вибрати і більш короткі моделі, які відкривають ноги. Головне при виборі шкіряної сукні – не брати вироби, які дуже туго сидять на фігурі.

Сукня-піджак

Такий фасон не виходить із трендів уже кілька сезонів. Тому дизайнери активно пропонують модницям сукні у стилі піджаків, тренчів чи пальто, які мало чим відрізняються від верхнього одягу. Такі моделі різної довжини допоможуть створити ефектне вбрання для будь-якої нагоди.

Волани та волани

Рюші, оборки та волани на сукнях подарують романтичний настрій навесні та зроблять образ жінки ніжнішим та повітрянішим. Тому у новому сезоні представницям прекрасної статі варто звернути увагу саме на такі моделі. А якщо вони будуть доповнені оригінальним вирізом, приспущеними плічками або красивим декольте, то образ вийде ще актуальнішим і красивішим.

Атлас та шовк

Шовкова чи атласна сукня відмінно підійде для святкового заходу. Але й у повсякденному житті таке вбрання виглядатиме досить органічно. Стилісти кажуть, що зручна сукня з такого матеріалу довжиною міні, із запахом, асиметрією чи об’ємними рукавами може стати чудовим варіантом на кожен день.

Денім

Джинсові сарафани та сукні знову повертаються у тренди. Дизайнери пропонують зупинятися на довжині міні або міді, вибирати фасон плаття-сорочка і не боятися експериментувати з гамою кольорів.

Ольга Степанова

Recent Posts

Варто звернутися до лікаря: вчені назвали ще одну причину поганого сну

Лікар-натуропат, докторка Беккі, нещодавно поділилася своїми спостереженнями в соціальних мережах, припустивши, що низький рівень кортизолу…

1 хв. ago

Не свистів у хаті: чоловік чиновниці на ліжку з доларами став героєм нової порції мемів

Вже другий день не зупиняються меми та жарти з приводу того, що у керівниці Хмельницького…

24 хв. ago

Мобілізація здивує цієї осені-зими: скільки українців планують призвати до кінця року

Згідно зі звітом The Times, Україна планує мобілізувати додатково 200 тисяч осіб до кінця року. Однак перспективи…

29 хв. ago

З’явилися кадри звільнення газовидобувних веж біля Зміїного (відео)

Унікальна операція Сил оборони, як зазначають у Держприкордонслужбі, дає можливість українським захисникам контролювати значну частину…

40 хв. ago

Дія бумеранга в силі: у Росії прорвало ще одну дамбу

У Шелаболіхінському районі Алтайського краю прорвало дамбу, яка знесла дорогу, що з'єднує дві частини одного…

46 хв. ago

Лікар визнав себе винним у смерті зірки серіалу “Друзі” Метью Перрі: це вже третій

Лікар, обвинувачений у зв'язку зі смертю зірки серіалу "Друзі" Меттью Перрі, визнав себе винним у…

52 хв. ago