Модні сукні на осінньо-зимовий сезон: вони мають бути у вашому гардеробі

Навіть у холодну пору нам не обійтися без суконь, які ідеально довершують стильні чоботи та розкішні пальта. Дизайнери не представили нових фасонів чи матеріалів, актуальні сукні для нас є знайомими, втім виокремимо найпопулярніші з них.

Для осінньо-зимового сезону бренди Prada, Miu Miu, Valentino, Victoria Beckham і Loewe, вражали різноманітними варіантами суконь, пише Harper’s Bazaar.

Дизайнери представили чимало розкішних суконь, однак серед всіх відомих для нас виробів, популярність здобули лише кілька найцікавіших та найкрасивіших речей, на які вам варто звернути увагу цього року.

Приталена сукня

Все частіше модна індустрія схиляється до речей, які ідеально підкреслюють жіночі силуети. Навіть попри те, що всі сукні є романтичними й жіночними, цього сезону дизайнери вирішили її зробити ще більше приталеною.

Трикотажна сукня

В’язана сукня – це мастхев на осінньо-зимовий сезон. Трикотаж вважається традиційним матеріалом для холодної пори року. У магазинах ви знайдете чимало варіантів в різній довжині, силуеті й декоруванні. Така модель плаття – базовий елемент гардероба на осінь. З нею можна створити ділові чи романтичні образи.

Сатинова сукня

Таке плаття чудово підійде для святкових подій чи новорічної ночі. Сатин підкорив подіуми світових брендів та став одним із найпопулярніших матеріалів.

Шкіряна сукня

Вбрання зі шкіри не припиняє здавати позицій, тож восени в моді будуть ефектні шкіряні сукні вишуканого силуету. Тепер фактура суконь виглядає благороднішою, а декор – варіативнішим. На подіумах дизайнери представили плаття, які нагадують «другу шкіру», лаковані, з драпіруванням, оздоблені бахромою, квітковими аплікаціями чи металевими елементами.

Сукня з драпіруванням

У весняно-літньому сезоні ми вже мали змогу ознайомитися із драпірованими сукнями. Восени особливість цих суконь не втратила актуальності, тож дизайнери представили чимало суконь з драпіруванням – від прозорих тканин до сатину, трикотажу та шкіри.

Романчук Микола

Recent Posts

Невідомий з ножем спробував прорватися до Орбана, коли той виступав

23 жовтня в Угорщині відзначають початок антирадянських повстань. Під час урочистостей життя Віктора Орбана опинилося…

7 хв. ago

Принц Джордж – майбутній король: які правила йому не можна порушувати

11-річний принц Джордж Уельський – старший син принцеси Кейт та принца Вільяма Уельських. Він посідає…

16 хв. ago

Суд арештував елітне житло генерала СБУ Вітюка

Вищий антикорупційний суд у травні арештував квартиру, яка належить дружині бригадного генерала та ексначальника Департаменту…

24 хв. ago

ПриватБанк запровадив новий спосіб зняти готівку за кордоном

ПриватБанк запровадив можливість зняти з картки гроші на касі в торговій мережі за кордоном. Знімати…

35 хв. ago

Смажені пиріжки із зеленою цибулею та яйцем: готуються на сковороді 15 хвилин

Якщо ви хочете приготувати смачні пиріжки, але не хочете робити дріжджове тісто, можна  приготувати просте на…

44 хв. ago

Київський міський ТЦК за 5 млн грн. відремонтує власну їдальню

Київський міський центр комплектування та соціальної підтримки замовив капітальний ремонт їдальні свого збірного пункту. З…

52 хв. ago