Балетки та підбори зі шкарпетками: модні експерти показали, як стильно носити комбо

Безперечно, є ті, хто любить, а є ті, хто не визнає це суперечливе комбо в моді: поєднання вишуканого взуття і шкарпеток. Але факт лишається фактом – ця тенденція стає все більш популярною, бо легко поєднується з будь-яким стилем та практична у носінні.

З цим трендом завжди можна вибрати як класичний образ з білими шкарпетками та чорним взуттям, так і пограти на контрастах, поєднуючи кольорові варіанти із мокасинами чи навіть взуттям на підборах. То ж як правильно підібрати? Сайт Vogue пропонує кілька модних ідей, з яких можна черпати натхнення.

Комбінація чорних гольфів і класичних мокасинів, але у версії на тракторній підошві, чудово поєднується з чорною спідницею прямого крою. До образу можна додати також білу сорочку та кардиган.

Це поєднання розбавить навіть найпростіший та мінімалістичний образ. Балетки, можливо навіть з лакованим покриттям, можна сміливо скомбінувати з білими шкарпетками.

Сірий буде одним із модних трендів осені-зими 2024/2025, тож образи з ним не підведуть. Поєднання сірих шкарпеток і бордових слінгбеків – один із варіантів для холодної пори року.

Взуття на підборах чудово поєднується зі шкарпетками, тим паче, якщо це лофери. Головне, вгадати з кольоровою гамою і гармонійно підібрати все до загального образу.

Якщо ви хочете створити більш загадковий образ, обирайте напівпрозорі гольфи та чорні шкіряні човники: їх можна поєднувати зі спідницями-олівцями або з елегантними вечірніми сукнями.

Тут все залежить від правильного вибору шкарпеток. Зверніть увагу на довжину, щоб шкарпетки були не надто високі й не надто низькі.

Романчук Микола

Recent Posts

Мобілізація чоловіків 18-25 та 50-60 років: Гончаренко розповів про директиву Генштабу для ТЦК

Військовозобов'язані віком від 18 до 25 років, які втратили статус обмежено придатних, не будуть мобілізуватись до…

3 хв. ago

В Росії підлітки підпалили військовий вертоліт Мі-8 і не отримали обіцяну винагороду

В Омську двоє підлітків підпалили вертоліт на місцевій авіабазі. Йдеться про військовий Мі-8. За це невідомі…

12 хв. ago

Обмеження скасовуються: у Києві покращилася якість повітря

У Києві нормалізувалася якість повітря, наразі спостерігається низький рівень забрудненості. Про це повідомила КМДА. Станом на 15:00 23…

21 хв. ago

Метро на Виноградар обійдеться на 8 млрд грн дорожче, ніж планувалося – Держаудитслужба

Унаслідок бізнес-схем недоброчесного підрядника АТ «Київметробуд» та бездіяльність столичної влади призвели до відтермінування будівництва важливої транспортної…

29 хв. ago

Мобілізація 2024: які є правила огляду ВЛК, — юрист

Для мобілізації в Україні військовозобов’язаний має отримати статус придатності, який визначає військово-лікарська комісія (ВЛК). У нюансах цієї…

37 хв. ago

В Україні розпродують нерухомість банків: список назв

В Україні планують продавати на аукціоні майно низки банків, що ліквідуються. Торги заплановані на 7…

46 хв. ago