5 образів із джинсами для жінок 45+, які гарно підкреслюють фігуру

Здавалося б, що складного у створенні образів із джинсами? Це ж база. Проте помилитися може кожна. Навіть якщо слідуватиме трендам. Так, oversize верх та низ роблять лук мішкуватим. Обтислі майка чи светр та джинси skinny також візуально додають зайві сантиметри (і в додачу порушують циркуляцію крові). Будь-який верх разом із джинсами-кюлотами “вкорочують” зріст… Отож, як, складаючи образ, не зіпсувати пропорції фігури?

Ми в матеріалі підготували добірку цікавих ансамблів із джинсами для жінок 45+. Усі вони вигідно підкреслять силует, пише OBOZ.UA.

Це – ідеальний варіант для тих, хто хоче візуально скинути кілька кілограмів. Верх вільного крою разом із прямими штанами скоригують силует фігури, зроблять лук легким та елегантним. Обирайте монохромні речі, без строкатих принтів та масивної фурнітури: вони будуть у моді поза часом. Якщо бажаєте додати яскраві акценти, то для цього підійде шовкова хустка на шиї, барвиста сумка або великі прикраси (звісно ж, не все одразу).

Прямі джинси здатні будь-яку фігуру перетворити в прямокутник без правильних пропорцій. Аби цього не сталося, одягніть ремінь та заправте у штани легку блузу вільного крою з цікавими деталями (із зав’язками на шиї, рюшами, рукавами-буфами тощо). На контрасті з oversize-верхом нижня частина образу матиме витончений вигляд.

Контрастні верх та низ візуально розбивають фігуру на кілька частин. Через це стегна здаються масивними, а плечі – надто широкими. Як цього уникнути? Скомбінуйте джинси прямого крою, mom, кльош чи палацо із верхом в однаковій колірній гамі (можна і з ідентичною фактурою). Підійде джинсовий комплект у блакитному відтінку або біла лляна сорочка та в тон штани із деніму.

Джинси буткат (кльош) – чудове рішення для тих жінок, які хочуть підкреслити стегна й візуально додати кілька сантиметрів до зросту. Носіть їх разом із взуттям на зручних підборах та сорочками вільного крою із натуральних тканин. Верх може бути як монохромним, так і з вертикальними лініями, з лаконічним абстрактним принтом чи у дрібний горох. Якщо хочете підкреслити талію, то заправте частину сорочки так, як показано на фото нижче.

Деякі жінки полюбляють за допомогою одягу додавати об’єм до нижньої частини фігури. Для цього вам стануть у пригоді штани кльош або палацо. Стилізуйте їх тонким ременем, а також вкороченим шовковим піджаком чи напівприталеним кардиганом щільної в’язки. Так ви створите образ, як у французької акторки й “королеви деніму” Джейн Біркін.

Ольга Степанова

Recent Posts

У Раді визначилися щодо мобілізації обмежено придатних до 25 років

Верховна Рада України планує зупинити мобілізацію чоловіків віком від 18 до 25 років, не чекаючи…

2 хв. ago

Стало відомо, що їдять діти Джорджа та Амаль Клуні

Стало відомо, чим харчуються Джордж Клуні та його родина. Про це пише Hello Magazine. Голлівудський актор може…

15 хв. ago

Жінка знайшла у своїй ванній вхід у таємну кімнату: що вона побачила всередині (фото)

Американка з Нью-Йорка злякалась, коли виявила за дзеркалом у ванній кімнаті вхід до таємної кімнати. Довгий…

24 хв. ago

Смертельний вірус Nipah набирає обертів: в Індії нова жертва, а ліки все ще не вигадані

З Індії поширюється небезпечний вірус Nipah, від якого немає ліків. Вже є перші жертви у 2024…

34 хв. ago

Пляма забруднення припинила свій рух за 60 кілометрів від Києва – Держводагентство

Пляма забруднення, що рухається Десною від Чернігівської області до Києва, наразі зменшила швидкість і вже…

1 годину ago

Чоловік не може продати свій будинок через «будку», яку поставили біля його ґанку (фото)

52-річний Бретт Кемп з Пурла, що на півдні Лондона, не може продати свій будинок після того, як…

1 годину ago